Over Dutch Crochet Talent

cropped-dd06-dct-logo-v2.png
Deze blog hoort bij FB pagina Dutch Crochet Talent

In 2015 zijn Peggy & Marion met de haakpagina Dutch Crochet Talent gestart. Onze andere pagina – Holland Heeft Haaktalent –  die wij samen beheren was een geheime groep en dat werkte niet zo fijn. Instellingen op FB kunnen niet veranderd worden dus de geboorte van Dutch Crochet Talent was een feit! Dutch Crochet Talent is een letterlijke vertaling van  Holland heeft Haaktalent ;-).

Onze nieuwe pagina nam een enorme vogelvlucht. Met zijn 2-tjes was het niet meer bij te benen. Het duurde niet lang of wij 2-tjes werden wij 4-tjes. Dani & Joëlle kwamen ons versterken. Mar is onze technische kracht, Peggy de communicatieve, Joëlle is onze creatieve- en Dani is onze stille kracht.

Samen vormen wij Team DCT en beheren wij onze FB pagina en onze community pagina met veel plezier. Op de gewone facebook pagina, met ondertussen meer dan 20.000 leden, kunnen dames en heren hun gehaakte creaties tonen. Hier organiseren wij wedstrijden & Give Away’s.

De Dutch Crochet Talent Community pagina is onze community pagina die je kunt volgen. Hier delen wij alles wat we kunnen vinden op haak gebied!

Waarom een blog? Gewoon.. omdat het kan!

Veel plezier!

DD06-DCT-banner-784x250-v2