2,5 uur en 2 strengen schaap

Hoi Allemaal!

Maanden geleden liep ik met een idee voor een grote krans voor aan de deur.  Heb lang gezocht naar een goede grootte krans. In NL niet te vinden. Ik vroeg me oprecht af of 50 cm wel bestond. Normaal gesproken vind ik echt wel wat ik zoek maar in dit geval niet. Ik besloot op onze haakgroep een oproepje te plaatsen. Nog geen 5 minuten later.. hadden verschillende leden dé link gestuurd naar een platte krans met diameter 50 cm!

Vandaag was hij binnen..  Eindelijk kon ik mijn twee strengen LAMMY gaan gebruiken… Sorry dames en heren ik heb nog gekeken of het in het assortiment zit maar dat is niet het geval. De strengen ruiken nog steeds naar schaap. Een echt natuurproduct. Haakte heerlijk weg en enige stretch kreeg ik nog kado ook.

13b1a2c7-c276-4fa2-8773-f3da9adb6ad3.jpgHeb een lange lap vaste in de voorste lus gehaakt in de breedte bovenkant van de krans. Dankzij de rek van het garen was de lap eenvoudig op te spannen rondom de krans.  Lampjes (op batterij van de Action) eronder.  Had nog wat kunstbloemen liggen die heb ik met een tang geknipt op maat. Met jutte strak opgebonden en een stukje FAKE FUR (Action op een klein rolletje) om de krans af te maken.

De jacht naar een geschikte spijker was “een ander verhaal”. In de schuur kon ik alleen maar schroeven vinden. En voor een niet zo handige man, verbaasde ik mij over de hoeveelheid (waarvan ik weet dat we ze nooit zullen gebruiken…) ! Eindelijk vond ik een hele vreemde “soort vierkante” spijker met een aardige kop.  Drukte de kop van de spijker op de juiste plek in het piepschuim, daarna opgemeten op de deur. Even lawaai maken na 22 uur.. daar hing ze dan.. De krans die ik in mijn hoofd had… ooit ergens gezien op www gezien.

d14ce01a-c118-4790-997d-52a0db43c400

De najaarskrans even in beeld brengen. Een vriendin dacht dat het een kerstkrans is. Door de lichtjes krijg je wel dat idee, dat begrijp ik, maar voor mij zijn de lichtjes vooral gezellig en uitnodigend.

Benieuwd wat manlief en koters ervan vinden. Voor de nacht laat ik m zeker niet hangen! Da’s zonde en de kans dat mijn werkje door ander meegenomen wordt zit erin natuurlijk en dat laten wij niet gebeuren.

Zo benieuwd wat jullie van dit idee vinden.

Greetz Peg