Macramé Muziekster

Hoi allemaal!

Een muziekster van macramé garen… heb het gedaan, en wat ben ik blij dat ik het gedaan heb! Een kennisje is in verwachting van hun eerste kindje. Ze kan haakwerk echt waarderen en ze weet de weg naar mij wel te vinden ;-). Opeens kreeg ik een appje.. of ik een ster wilde maken om haar muziekdoosje van vroeger. Eindelijk weer iets voor een baby. Nog mooier… het wordt een cadeautje met een verhaal. Dat zijn de leukste. Dan is ze vandaag ook nog jarig. Jullie begrijpen… deze moest en zou vandaag (10 maart ) AF. Even iets anders .. zin in!

Ik wilde persé met Durable Macramé garen. Dat leent zich voor dit project perfect. Het garen beschikt over een stretch waardoor je er ook prima mee kan haken. Ik koos voor de volgende twee kleuren uit mijn voorraadje (de enige twee by the way ;-)) Macrame Cream en Macrame Ash. Wist waar ik aan begon dus dit project vanaf het moment van de vraag tot aan een half uur geleden in etappes gehaakt. Het moest perfect, het moest kloppen. HET MOEST ANDERS.. gewoon uniek.

Ik gebruikte een patroon van : Steek voor Steek Het enige patroon wat ik gebruik. En ja ik weet het het er zijn genoeg gratis patronen. Maar je blijft altijd hangen bij het eerste patroon wat je gebruikt hebt. Althans ik spreek voor mezelf!

Mijn linker wijsvinger heeft het zwaar te verduren gehad… Mijn werk moest ik afmaken met pleisters… zo gevoelig was de huid!afwerking wilde ik ook anders doen. Wilde de afwerking ook anders doen. NIET met hetzelfde garen doen.. zoo saai! Dus ik bedacht me dat ik nog heel dun tuintouw had liggen. Dat was het! In een oude doos vond ik nog twee passende leertjes voor de voorkant en de achterkant. Nog een klein zilver sterretje en een houten kraal voor de finishing touch.

Ik rij zo naar haar toe om haar het muziekdoosje voor hun kleintje te geven . Iedere keer weer spannend. Hoop dat ik het qua opzet en kleuren goed heb ingeschat. Een kadootje met een verhaal. Ik hou ervan! Nog leuker ze is er blij mee en vindt ‘m mooier dan ze had verwacht! ❤

Greetz Pegy]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s