Krachtpatser XXL

Hoi allemaal!

De tijd is er nu voor heerlijke stoere woonaccessoires. Ik hou ervan. Het verfijnde werk, 2b7024f0-8e1d-4bba-9119-55f352195733hoe mooi het ook is, past niet bij ons.  Een tijd geleden maakte ik een badstof deken van het merk HEARTS XXL.  Echter de materialen die zij verkopen en de items die zij maken passen in ons interieur.

Op hun website zag ik een paar patronen van stoere materialen waarvan zelfs mijn echtgenoot zei: “Dat is leuk!”. Jullie begrijpen, 1 bestelling en mijn maandbudget op!

6609049f-9451-4962-ad3e-7c9ef43c8659Het garen wordt  geleverd in strengen. Het heet Hearts katoen MEDIUM 5mm garen, kleur beige/ecru.

Ik had het in no time in de knoop. Maar mijn man is ontrafelaar pur sang. Duurde niet lang of ik had twee mooie bollen en ik kon aan de gang. Ik wilde geen hoog kussen maar en wat lagere. Vond ik wel een leuk contrast met de kussentjes die we hebben.

Het garen heeft stretch. Prettig werken. Het haakt prima weg. Het kost wel even kracht en ik koos ervoor om met dit garen bovenhands te haken. Het kost enige kracht! Maar wat een fijn product om mee te werken en het garen heeft ook een mooie structuur.

Het kussen geeft een stoer look op onze bank en het leer/suède aan de zijkanten maakt het af.

Kort samengevat: gaaf patroon, super fijn garen, naald 10, bovenhands haken. Geef jezelf twee uurtjes en je project is klaar. Een paar lossen minder en je hebt een hoog kussen.

a745df8a-f4d1-4597-8b43-0d2bad7d747c.jpg

Greetz Peg

___

Garen voor dit project is in verschillende kleuren verkrijgbaar op HEARTS XXL, voor dit project heb je twee strengen nodig, bij bestelling ontvang je het patroon gratis!

Hier de directe link naar het garen, het is in zoveel kleuren beschikbaar er zit vast een kleur tussen die in jouw interieur past!

De site geeft aan dat dit patroon ook geschikt is voor Bobbiny garen! Dit verkopen zij ook waardoor je kleurkeuze nog groter wordt!

Verder is het bedrijf een goede aanrader, ze denken graag met je mee en de service is bijzonder goed! Ze doen dit echt met hun hart !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s