Een klein gehaakt tasje ….. bij mijn…..

Hoi Allemaal,

Onze allerliefste mam werd in September 71. Ieder jaar geven mijn zusje en ik haar een workshop kado. Afgelopen jaar gingen we los met chocolade. Daarvoor maakten we samen een ring.

Dit jaar vond mijn zusje een heel leuke workshop – een festival tasje maken -. Helemaal van leer. Moeders vond het kadootje helemaal te gek en gisteren reden we met zijn 3-tjes gezellig naar Winterswijk.

Van te voren wist ik gelijk wat ik wilde maken. Dé trendkleur van dit najaar = mijn favoriete kleur. OKERGEEL. Ik had nog een beugel van OPRY liggen en nog een restje Durable Cosy fine Ocre en mijn ideetje was geboren!

Manlief en kids waren even de deur uit en ik had lekker een paar uurtjes voor mezelf! In mijn hoekje op de bank met mijn favo programma op tv haakte ik in een klein uurtje een recht lapje op maat.  Het is patroon en idee komt van Jellina Creations. Zij haakte een tijd geleden een telefoon tasje voor haar mobieltje. Dat idee heb ik eerder gehaakt hierdoor wist ik wat ik moest doen.

44385741_1912211675529128_7628253648778166272_o.jpg
skully bully zelf gemaakt met een stukje kunst suede – sterretje komt uit een pakketje van de action. Het inborduren gaat heel eenvoudig.

De workshop duurde de hele middag en we zijn de hele middag ook echt gezellig bezig geweest. In de weer met vlijmscherpe mesjes. Geloof mij dat is echt niet mijn ding (wat pech gehad met mesjes en vingers) hierdoor ben ik extra alert en voorzichtig.

42376a97-785f-4246-a324-7087599cae82
Samen met onze allerliefste ❤ showen wij onze tasjes

Mijn zusje had hier gelukkig wat minder last van.. en af en toe werkte zij voor mij en moeders een scherp randje weg. Na een paar uur waren wij de blije eigenaresses van een superleuk handig kek tasje!

Nog leuker… de kleur van mijn gehaakte binnentasje heeft precies dezelfde kleur.

18f00c07-f910-424e-b858-68100540da971.jpg

 

 

 

Greetz Peg

______

Patroon voor het tasje is van Jellina Creations en vindt je hier: Tasje

De facebook pagina van Jellina met al haar kunstige creaties vindt je hier: Facebook

Wil jij ook een festival tasje maken… kijk op de Facebook pagina van DDBAGS

Een gedachte over “Een klein gehaakt tasje ….. bij mijn…..

  1. Hebben jullie deze (festival) tasjes zelf gemaakt in 1 middag ?!
    Wat ontzettend tof en wat leuk om dit soort activiteiten te doen met z’n drieen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s