Boekreview HAKEN OP DE GROEI (groeimeters haken voor in de kinderkamer)

Hoi Allemaal!

Sinterklaas is GEWELDIG! Wat kent hij mij goed. En hij weet.. hij doet mij het grootste plezier met dingen waar mijn hart liggen. Dus wat kreeg ik van hem in een mega grote doos?  De nieuwste laatst uitgegeven haakboeken. Ik ging echt uit mijn panty en kon gewoon NIET geloven dat Sint zoveel moeite voor mij had gedaan om deze boeken te bemachtigen.

Want de Sint van dit jaar 😉 heeft niets met mijn hobby. Snapt er niets van en heeft er ook niks mee. Dubbel zo leuk dat ik op deze manier verrast ben!

Het 1e boek wat ik onder mijn snuf kreeg was het boek van Debby Groeneveld – Yane Haakt. Haar 1e boek! Super geniaal GAAF concept. Het was echt nog niet bedacht! Groeimeters voor in de kinderkamer….

Ik was de rest van het Feestgedruis helemaal vergeten en zat echt in mijn boek bubbel. Dit blije ei kroop in de bank en liet iedereen even voor wat het was. Haar voorwoord is al enig. De foto’s waar haar kinderen trots op poseren zijn te zoet!

Het boek is helemaal DES Debby’s. Pretty Pink. Ja ik ken Debby! Al aardig wat haak  jaartjes en zij is een geweldig mooi lief familiemens.  Wist ik dat zij goed kon haken en ontwerpen? JA. Wist ik dat zij een boek ging uitbrengen? OOK! Wist ik wat het zou worden? NEE. Toen haar boek uitkwam was dit het eerste wat op mijn Sinterklaaslijstje gezet werd (incl. de andere 4 boeken).

Wat een superleuk boek, net als alle andere boeken goed opgebouwd. Heel duidelijke patronen. De foto’s zijn leuk en mijn persoonlijke favoriet is de KIKKER. Bij mijn zwager en schoonzus weer gesolliciteerd naar een baby dan kan ik gelijk aan de bak. Jullie begrijpen ze moesten keihard lachen….

Het dankwoord heb ik ook gelezen.. zie je ineens je naam voorbij komen. Ik schrok me wild! Dat had ik nooit maar dan ook nooit verwacht!

Greetz Peg

__________________________________________

Waar  kun je haar boek vinden? Bij alle handwerkwinkels die Scheepjes verkopen.

Ook verkrijgbaar via http://www.yanehaakt.nl

Yane haakt kun je volgen op FB