Crochet·free pattern·Garen·Garen Review·gratis patroon·Haakpatroon·Haken·Inspiratie·Tunisch haken

NEON by Lang Yarns, luxe op een bol!

Hoi Allemaal,

Soms word ik verrast. Zo ook een aantal weken geleden. POST… stom verbaasd. Had toch niets besteld….? Samen met onze dochter opende ik het pakket… NEON.. NEON bollen, neon geel met neon roze. Ik kon mijn geluk niet op! Lang Yarns had mij dit opgestuurd! Of ik er wat leuk mee wilde maken…. Wie wil dat nou niet. Nieuw garen leren kennen en mee werken! Feestje.

Snel nadat ik het garen had ontvangen zag ik de mooiste creaties verschijnen op Facebook & Instagram. Een overkill aan NEON ineens. Ik dacht. Ik wacht wel even totdat de storm is gaan liggen en dan maak ik een mooie blog over het garen. Ik parkeerde dit project voor een paar weken. Eerlijk, ik had nog geen idee wat ik ermee wilde maken.

Echter dat duurde niet zo lang .. onze pre puber had nodig een nieuwe jas nodig. Ze is gelukkig – net als haar moeder- een snelle beslisser dus binnen no time was ze geslaagd voor haar jas en nieuwe boots! Toen ze haar jas koos wist ik ook direct wat daar PERFECT bij zou passen. EEN COL… !

Niet zomaar een col. Een COL met een twist.

Het garen – magisch zacht – geweldige van kleur – lekker stretchie – haakt zalig. G – E – W – E – L – D – I – G. Meer is er niet te zeggen.

67% polyester uit gerecyclede PET FLESSEN – 33% Merino wol extra fijn. ca 85mtr op een bol en een bol weegt 50 gram.

Naaldadvies is 7-8

In dit filmpje kun je zien hoe het garen op een innovatieve manier gemaakt wordt. ook belangrijk, want hiermee verkleind Lang Yarns de ecologische footprint.. (milieuvriendelijk ondernemen) KLIK OP DEZE LINK

Ik heb hier het patroontje gratis voor jullie uitgewerkt. Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Dochterlief iig wel. Ondanks haar puberhormonen was moeders creatie “wel ok….” En.. na veel zeuren, jammeren en drammen ging ze EINDELIJK op de foto! “Mam, dit ding is lekker zacht zeg… Sorry mam dak zo moeilijk deed”. Daar doe ik het voor.

Heel veel plezier ermee!

Greetz Peg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s