Geen categorie·Haken·Kleding

Matching BUTTONS by Deknofa

Hoi Allemaal!

Een paar blogjes geleden schreef ik over mijn oranje Lang Yarns top! Het patroon heb ik gemodificeerd. DWZ een mouwtje erin en verlengt. Een topje helemaal naar mijn zin. Het enige wat ik MISTE was een DETAIL. KNOOOOOPJESSSS in dezelfde kleur.

nu is mijn vestje echt AF!

Heel toevallig is mijn lieve vriendin Nathalie Backer – sales representative voor het bedrijf DEKNOFA. Dé knopen goeroe gevestigd in Deventer. Dit bedrijf heeft ALLES wat je je maar kunt bedenken op het gebied van knopen. Je wordt gek van de keuze, de variatie en mogelijkheden. Voor een consument als ik – je begrijpt – zag ik het bos door de bomen niet meer – ik klom in de telefoon en belde Nathalie.

Ze wist direct welk knoopje bij mijn vestje paste. Dit knoopje moet het zijn. KNAP toch… Nathalie heeft het zo goed gezien en ingeschat. Een mooi subtiel klein ORANJE knoopje wat mijn LANG Yarns topje perfectioneerde. Alles blijft nu lekker op zijn plaats.

een klein subtiel knoopje kan het werk echt afmaken en verfraaien

Op deze manier wil ik het bedrijf Deknofa uit Deventer graag bij jullie onder de aandacht brengen. Wil jij de werk Haak-Brei- Tunisch of welke andere techniek dan ook verfraaien met mooie knoop(jes) dan weet ik dat ik in ieder geval vanaf nu niet meer uitwijk. Zij zijn van alle knoopmarkten thuis. Hebben ze het niet dan zorgen zij ervoor dat het er wel komt.

Wat wil je als consument nog meer?

Greetz Peg

Meer weten over het bedrijf DEKNOFA ? KLIK HIER

Contact met Nathalie Backer KLIK HIER

de kleur matcht perfect!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s