free pattern·Garen·Haakpatroon·Haken·Inspiratie·Kleding

Mijn Jolie vest met Durable Cosy Fine (GRATIS PATROON)

Hoi Allemaal,

Het is al een tijdje geleden dat lieve Wil Palthe een geweldig vest voor mij gehaakt heeft. Notabene voor mijn verjaardag. Wil haakt geweldig en heeft in Friesland – Gorredijk haar geweldige handwerkwinkel. Iedere keer dat ik het vest draag ben ik haar dankbaar en moet ik even aan haar denken. Wil is een geweldige handwerkster op haak- en breivlak. Ben je daar in de buurt ga haar in haar winkel bezoeken! Genoeg gelegenheid om lekker te zitten en te haken. Haar assortiment is zeer uitgebreid en Wil zal met haar kennis jou graag helpen.

Misschien vraag je je af; “Waarom vertel je dit?”. Gewoon, daarom. Eer wie eer toekomt. Natuurlijk ook om jullie te informeren over de kwaliteit van het garen. Ook belangrijk.

Het vest draag ik veel en met veel plezier. Bedacht me dat het een goed moment is om aan jullie te vertellen dat de kwaliteit van het garen voldoet aan al mijn verwachtingen. Het vest is al meerdere keren gewassen – liggend gedroogd. Na wassen en drogen blijft het garen super en daardoor de pasvorm perfect. Daarnaast pluist het garen niet en het garen is kleurvast (ook belangrijk)

De eerste keer dat ik mijn vest droeg moest ik haar nog indragen.. na het wassen niet meer. Het vest blijft zo mooi. Dat heeft te maken met twee sterktes een goed patroon en goed garen. Dan heb je een succesformule. Ik blijf erbij. Een goed stuk handwerk valt of staat met de kwaliteit van het garen!

Het vest was ik altijd op een kort programma op dertig graden of lager! Ben er zo zuinig op dat ik er wel voor zorg dat ze niet vies wordt.

Het patroon van vest Jolie is GRATIS te downloaden vanaf de site van DURABLE, de directe link zet ik onder aan mijn blogje. Ontwerpster van het patroon is HandmadeJolie – Mariska van der Neut. Mariksa heeft onlangs haar eerste boek uitgebracht, ook zeker de moeite waard om even naar te kijken.

Greetz Peg

Directe link naar het gratis patroon van het Vest Jolie: VEST JOLIE
Directe link met informatie over dit garen: Durable Cosy Fine

Directe link naar Wol- en Hobbyshop WIKO in Gorredijk Friesland; WIKO

Een gedachte over “Mijn Jolie vest met Durable Cosy Fine (GRATIS PATROON)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s