Haken

Me and my Classic Jumper

Hoi Allemaal,

Dan komt er een klassieker voorbij die je moet maken. De classic jumper van Petit – Petite voor Yarn and Colors.

Deze moest en zou ik maken. Gewoon omdat ik ‘m leuk vind. Als een gek alles gekocht en zodra het garen binnen was direct gestart. Het eerste pand was in een avond klaar. Tweede op een middag de mouwen per mouw 2 uurtjes. Ik ging als de bliksem.

Het garen is Baby Fabulous. De naam van het garen doet het garen EER aan. FABULOUS. Ik ben verrast. Wat een heerlijk garen. Splijt niet en haakt heerlijk. Verkrijgbaar in heerlijke mooie kleuren. Voor mijn trui heb ik met de 02 CREAM en 060 NAVY BLUE gewerkt.

Het patroon klopt als een bus. Niks aan toe te voegen. Heel duidelijk patroon. het is een kooppatroon en verkrijg baar via de site van Yarn and colors. Het patroon is in verschillende talen verkrijgbaar en het patroon beschikbaar voor S tot en met XL. Het is een ruime trui dus M werd voor mij S. Doe er je voordeel mee ;-).

Het garen leent zich fantastisch voor de trui en ik weet zeker dat ik m veel ga dragen. Helemaal blij met deze klassieker!

Greetz Peg

________

Patroon is verkrijgbaar via deze LINK via deze link kun je indien je dat prettig vindt ook gelijk je garen pakket in de gewenste maat bestellen (heb ik gedaan).

Volg Petit – Petite via FB en Instagram

Volg Yarn and Colors via FB en Instagram

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s