Crochet·Garen·Garen Review·Haakpatroon·Haken·Inspiratie·Trui

Will you be my Katia?

Hoi Allemaal,

Soms zie je een patroon waarvan je denkt. That’s out of my league. Dat gaat mij zeker niet lukken. Gelukkig heb ik een lieve haakvriendin die wanneer het kan graag voor mij haakt. Zo ook de Four Seasons trui van MadebyJori. Ik koos voor de zomerse variant.

Het garen is KATIA – NEW CANCUN – kleur bleekrood – NR 95 Met andere woorden. Mooi oud roze! Lekker overal bij te combineren! Marjan Moerland schreef mij dat het gewoon superfijn garen is om mee te werken en dat het zich voor dit patroon heel erg goed leent! Het garen is er in 32 verschillende kleuren. 50% acryl 50% katoen. Heerlijk luchtig om te dragen. Het garen haakt zuinig!

Kleur 95 bleek rood of te wel oud roze

Het truitje zit geweldig omdat Marjan ‘m op maat gehaakt heeft ! Het garen zit absoluut niet warm lekker luchtig en in het dragen voelt het zeker niet zwaar.. Heel licht en luchtig.

Een gare wat wij zeker meer gaan gebruiken voor toekomstige projecten.

Omdat Marjan deze top voor mij heeft gehaakt kreeg ik de tijd en de ruimte om aan een ander project te starten wat mij – wat ik denk – beter ligt. Marjan vond het natuurlijk ONZIN maar dit werk wilde ik gewoon niet in de hoek gooien. Het patroon en het garen verdienen dat niet.

Marjan stuurde mij iedere keer een update!

Dit zijn een aantal FASES. De laatste is een verlengd mouwtje met boord zonder de picot steek die in het patroon is aangegeven. Ik heb flinke bovenarmen dus die worden goed verborgen met deze lengte! ­čśë

Deze kleur is overal bij te combineren en de komende maanden probleemloos te dragen!

Denk aan jeans, grijs zwart of blauw. Een sportieve jogger. Leuk ook op een kokerrok. Hakje, slipper of sneaker het kan er allemaal bij.

Kleur 80- nacht blauw

Om Marjan te bedanken heb ik voor haar een mooie blauwe kleur uitgezocht zodat ze heerlijk voor zichzelf nog een zoetje kan maken.

Lieve Mrs. Moerland. Je bent de beste. Een begenadigd test haakster voor diverse ontwerpsters in NL. Voor gecompliceerde patronen draai jij je hand niet om. Voor mij een ENGEL die me zo helpt wanneer ik denk dat ik het niet kan. Ik bewonder jou pure hart en je enthousiasme! Je weet mijn dank is groot. ÔŁĄ

Liefs Peg -xx-

_______

Ontdek de garen van KATIA via de link – Katia heeft een zeer uitgebreid assortiment garens. Er zit altijd iets tussen wat echt bij jou past. GA hen ook volgen op de verschillende socials. Veel inspiratie.

Wil je meer patronen zien van deze ontwerpster ga naar Made by Jori – zij maakt echt prachtige patronen, vooral voor de meer ervaren haakster!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s