Amigurumi·Boekreview·Crochet·Haakboek·Haken·Inspiratie

Boek review: Tuimelaars haken

Hoi Allemaal!

Oh boy – Oh girl…. ik kruip onder een ei vandaan. Wist niet dat dit boek er kwam. Loes van Freubelweb vroeg mij om het boek van Esther van der Velden – oprichtster van Bonita Loka te reviewen. Wat een verrassing! Loes promoot haakboeken voor uitgeverij Kosmos.

Voor dit boekje heb ik ervoor gekozen niets online op te zoeken maar mij te laten verrassen. Verrast ben ik, wat ik heeft Esther leukies ontworpen! Ik denk dat ik echt een groot zwak heb voor PIPPI. Flashbacks terug naar mijn jeugd.

“Ik heb het niet geprobeerd ik denk dat ik het wel kan”

is de lijfspreuk van PIPPI.

Het boek is helemaal in de stijl van Esther, vrolijk en kleurrijk. Zoals je bij ieder haakboek mag en kan verwachten zijn de patroontjes goed duidelijk uitgelegd. De fotografie is leuk en de tuimelaars zijn op een duidelijke manier in beeld gebracht. Alle steken die gebruikt worden en andere borduur technieken worden in het boek goed toegelicht.

Is er in jouw omgeving of die van bekenden een kleintje op komst. Ik schat in met deze tuimelaars dat je een schot in de roos hebt.

In dit boek staan 16 kleine tuimelaars en 4 XXL varianten! Daarnaast zijn deze tuimelaars goed voor de cognitieve en motorisch ontwikkeling van een klein kind. De tuimelaar valt niet om en maakt een geluidje waardoor het kindje uitgedaagd wordt.

Esther heeft zich laten inspireren door oude poëzie plaatjes. Het zijn aanstekelijk leuke tuimelaars en een goede aanvulling op het dagelijkse speelgoed en een origineel kraam kado!

Greetz Peg

Het boek is via de verschillende online webwinkels verkrijgbaar voor € 15,99

Natuurlijk kan je het boek ook rechtstreeks bij Bonita Loka online bestellen klik hier

Esther van bonita loka kan je ook of FB en Instagram vinden.

Meer weten over Freubelweb klik hier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s