Haken

Hèt 10e boek! Vol met lappenpop knuffels

foutje op de cover he zijn er 20 ik heb de goede maar de cover van het internet gehaald

Hoi Allemaal,

Post van mijn lieve haakvriendin Sascha had niet op een beter moment op de mat kunnen vallen. Wat heeft ze mij verrast met haar nieuwste lappenpop boek en wat kon ik intens genieten van de inhoud. Genoot van de foto’s van haar kinderen. Mijntje met haar jongste broertje Olivier op schoot. Julia als een waar model!

Alle patronen zijn voorzien van een mini exemplaar voor echt de allerkleinsten. De fotografie is zo goed! Knap hoe een fotografe het popje zo in beeld brengt als Sascha voor ogen had. Sjappo! Haar dankwoord is puur en integer en je leest direct hoeveel mensen er bij de totstandkoming van het boek betrokken zijn. Sascha heeft een ware schare haakengelen om haar heen. Door de boeken heen weet je dat dit haar HARDE KERN is. Hoe bijzonder is dat. Van hobby, naar ontwerpen, naar boek naar een netwerk van haakliefhebbers waar je U tegen zegt. Het zijn ook niet de minste namen. Dus iedereen die bij het boek betrokken is geweest. DANK JE WEL!

Dit boek is exact wat je van Sascha en haar uitgever kan verwachten; KWALITEIT – INHOUD EN MOOIE FOTOGRAFIE.

Mijn Haakvriendin kennende blijft het niet bij dit 10e boek. Ik schat in dat er nog een paar pareltjes van haar naald zullen rollen. Ik – zal dan – met veel plezier en liefde een review voor haar schrijven.

In Lappenpoppen haken à la Sascha staan maar 20 gloednieuwe haakpatronen voor grote en kleine poppen. Met dit boek kan iedereen de geliefde lappenpoppen haken en moeiteloos in elkaar zetten! Vol enthousiasme helpt Sascha je om stap voor stap een eigen knuffelbare lappenpoppenfamilie samen te stellen.

De lappenpoppen uit deze editie zijn enig, hartverwarmend en heerlijk kneuterig voor de kleintjes. Mijn ABSOLUTE FAVORIET is het EGELTJE. Ik kon alleen maar denken; “Wat een geluk dat mijn jongste neefje nog zo klein is”. Tante kan weer LOSSSS… De draak is ook helemaal leuk – de kleurtjes, maar toch de stand van de oogjes maakt toch je lappenpoppie hoor! Slaapbeer staat ook op mijn to do lijstje ook die is zo leuk om voor t kind te maken.

Dit filmpje geeft de inhoud op een heel leuke manier weer. AlaSascha YouTube

Greetz Peg

_____

Alle boeken die Sascha heeft uitgebracht en meer info over dit boek kun je vinden op haar website:

Wil je een EBOOK – DAT kan ook OOk: klik op deze link

het boek is ook via de handwerkwinkels bij u in de buurt verkrijgbaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s