Boekreview·Crochet·Haakboek·Haken·Inspiratie·Trui·woonaccessoires

Puur en Naturel Haken – boek review – DE KRACHT is EENVOUD!

Dames!

Het enige wat ik kan zeggen is : AMEN !

Wat een BOEK – ik ben zo blij. Mariska van der Neut – auteur van dit boek, nailed IT! In mijn ogen heeft zij het begrepen. Had ook niet anders verwacht. Haar stijl is universeel en voor iedereen toepasbaar. Hou je van naturel tinten of juist van heel veel kleur. Pas de kleur van je garen aan en GAAAN!

Het hele boek STRAALT RUST UIT! De fotografie is subliem. Je krijgt spontaan zin om het hele interieur om te gooien!

25 goed ontworpen patronen voor in je woonkamer – badkamer – slaapkamer of tuin. EEN TRUI (lyrisch over het patroon – DIE MOET IK MAKEN!) Een vest wat te modificeren is van een kort naar een lang model. Plaids – Kussen -combinaties van stof en haakwerk – zo mooi, zo subtiel!

Het spijt mij dat mijn enthousiasme van deze blog afdruipt. Zit bijna te kwijlen boven dit boek. Dit is een boek wat oprecht IEDEREEN in huis MOET hebben. Niet als MUSTHAVE – maar als boek waar je de patronen uit gaat maken. Een boek wat gewoon stylish in je woonkamer gedecoreerd kan worden. Wat je iedere keer kan oppakken en weer een patroon uit kan maken of gewoon heerlijk kan doorbladeren.

Zie je mij al met mijn boek door de woonkamer lopen. Echt ik heb het gedaan. Zelfs mijn bijna 14 jarige puberzoon zei, MAM er is me een mooi boek voor je binnen! Ik bedoel maar. Dat heeft ie van mij… “smaak” ;-).

Mariska (HandmadeJolie) heeft met verschillende garenmerken samengewerkt om haar boek tot stand te brengen:

Durable – Borgo de Pazzi – Yarn and Colors – Hoooked – Huisje van Katoen – Wool Addicts by Lang Yarns – Katia Yarns – Haakfabriek voor de leren accessoires!

Ik ga niet alles laten ien das niet leuk – Je wordt echt VERRAST door de patronen in dit boek. Enige wat ik kan zeggen (euh schrijven) – zonde wanneer je dit boek laat liggen ❤ .

Greetz Peg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s