Crochet·Garen Review·Haakpatroon·Haken·Inspiratie·woonaccessoires

Totally Hoooked – BRAGA Woonkussen – StudioHedwig

Hoi Allemaal,

Deze foto laat goed zien hoe groot het kussen is 70×70

Een paar weken geleden plaatste StudioHedwig een mooi woonkussen (geel – 70 x 70) op haar fb pagina. Het was liefde op het eerste gezicht. Heb haar bericht door gedeeld en haar een berichtje gestuurd hoe mooi dit kussen is. Voordat we het in de gaten hadden hingen we aan de telefoon met elkaar. Alsof wij elkaar gisteren hadden gesproken. Een creatief mens met zoveel leuke ideeën.

Hedwig maakt mooie woonaccessoires. Gebreid en gehaakt. Ze werkt met dikke garens en haar persoonlijke voorkeur gaat vaak uit naar garens van Hoooked Zpagetti. Begrijpelijk. Het garen wat Hoooked produceert blijft mooi is duurzaam en sterk! Hoooked heeft veel kleur variaties en prints. Hierdoor hebben zij voor iedere interieur een kleur.

Het patroon had ik op de site van Hoooked gekocht en ik was druk aan het zoeken naar een kleur die in onze woonkamer past. Ik heb voor de volgende kleur gekozen

RIBBONXL

Ecru beige tinten, met een beetje stretch, per bol € 8,99, gerecycled katoen met kleurnummer XL133. Gewicht per bol is ong. 250gr. en looplengte per bol is 120mtr. Voor dit project heb je wel een aantal bollen nodig (9 om precies te zijn). Het is geen goedkoop project maar dan heb je wel iets unieks in huis!

Hedwig heb ik gevraagd om het kussen voor mij te maken.

Het patroon had ik wel binnen en kon ik bestuderen. Wat ik in de afgelopen jaren geleerd heb. Voordat je aan een project start; lees het patroon goed. Het patroon los kost € 2,95!

  1. Het patroon begint met een aantal duidelijke foto’s hoe je de rits in het haakwerk moet verwerken en hoe je de twee gehaakte delen van het kussen aan elkaar maakt!
  2. Het patroon is beschikbaar in 5 TALEN – NL – ENG – DL- FR – SPAANS. Wat een luxe een meertalig patroon.
  3. Het patroon is in een strak format opgebouwd – en alle informatie die nodig is staat in de gewenste volgorde.
  4. Het patroon is voorzien van de benodigde tips – bv voor het geval je een kleiner of juist groter kussen wilt haken.

Na een tijdje kreeg ik een blij telefoontje. Het woonkussen was klaar. Hedwig kwam hem gezellig brengen. We het veel te gezellig gehad en wij hebben meteen een nieuw gaaf – HET BESTAAT ECHT NIET – DAT HEBBEN GECHECKT. NIEUW PROJECT BEDACHT. Dit allemaal netjes op 1,5 meter afstand. Dit soort momentjes gaan zich in de toekomst geregeld herhalen.

Het garen.. ik heb er zelf nog niet mee gehaakt maar het eindresultaat ligt nu in onze woonkamer, in mijn favo hoek, direct in beslag genomen door onze dochter. Het kussen voelt stevig en comfortabel maar zit lekker zacht. Niet alsof je op iets harts en stevigs zit. Je bibs wil namelijk ook wat 😉 ! Het binnenkussen heeft zeker invloed op het zitcomfort. Op advies van Hoooked en StudioHedwig besteld bij TENCAAT (link aan het eind van de blog). Het kost wat maar dan heb je ook echt wat. Dit woonkussen moet een blijvend item zijn in ons interieur. Wilde niet dat deze na een paar weken op zolder zou belanden. De combinatie tussen garen en binnenkussen zijn twee STERKTES. Een duurzaam product!

Op een afstandje genoot ik van de aanvulling in ons interieur. Wat me vooral verbaasde is wat mn dochter er allemaal mee deed! Van Picknick tafel naar turn oefen kussen naar rug kussen. Een multifunctioneel item!

Ik reken het goed!

Greetz Peg

PS!

We zijn er nog niet. Aan deze blog is een FANTASTISCHE GIVE AWAY GEKOPPELD OP ONZE FB pagina Dutch Crochet Talent. Er worden 2 volledige pakketten voor dit woonkussen weggegeven. VERKOOPWAARDE € 80,00! Dat is de allergrootste give away in de geschiedenis van onze groep! Daar zijn we ongelofelijk trots op en waarderen het vertrouwen van Hedwig en Hoooked Zpagetti enorm!

ECHTER. HIER BLIJFT HET NIET BIJ. ISM MET HOOOKED VOLGT ER OP ONZE GROEP NOG MEER! KOM ONS BEZOEKEN WORDT LID. Wij weten het zeker, dit kunt u zeker waarderen!

__________________________________________________________

Kennis maken met de garens van HOOOKED? Hier de link naar hun WEBSITE

Wil je Hoooked ook gaan volgen op de socials? Je vindt er inspiratie te over. FACEBOOKINTAGRAM

Studio Hedwig is bereikbaar ook via 3 kanalen: WEBSITE FACEBOOK EN INSTAGRAM

TENCAAT is ook via de volgende kanalen bereikbaar zij adviseren je graag! WEBSITEFACEBOOK INSTAGRAM

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s