Crochet·Garen·Garen Review·Haakpatroon·Haken·Kleding

Petit Pebble Cardigan

Hoi Allemaal!

De ontwerpster was blij met deze oplossing. Marjan heeft mij op de hoogte gehouden van de vorderingen met foto’s. Dit is een patroon voor een wat meer ervaren haakster. Ivm met het leuke steekje wat Liefs van Suus voor dit patroon heeft gebruikt gaat er meer tijd in dit project zitten dan dat je verwacht. Neem er de tijd voor! The Petit Pebble Cardigan is in basis echt anders opgebouwd. Dat maakt het een leuke uitdaging. Je leert een andere techniek.

Na een paar weken heel veel geduld hebben was het eindelijk zover. De foto van het eindresultaat! Moet jullie bekennen ik verheugde mij erop! Had zelfs een paar vlinders!

Zoals je kunt zien wanneer je de foto van de originele petit pebble cardigan bekijkt zijn de panden en mouwtjes langer gehaakt. Dit is puur persoonlijke smaak. Ik ben wat voller en een kort vestjes zou mijn derriĆØre alleen maar meer in de picture plaatsen en dat wilde ik niet. Met een kort mouwtje kan ik geen bloesje eronder dragen dus vandaar ook mijn wens om de mouwen iets te verlengen en taps toe te laten lopen.

Marjan heeft mijn maten in haar bezit. zoals jullie het kunnen zien is het helemaal goed gekomen.

De kleuren die matchen perfect!

Toch wilde ik ook nog een een EXTRA OEMPF… gewoon omdat ik er zin in had. Ik ging naar de site van http://www.fashionclip.nl want ik had een paar superleuk broches gespot. Het is deze geworden:

Wil jij ook zo’n hippert voor aan je gehaakte of gebreide top, trui of vest?

Zelf werd ik blij van de eindresultaten van de testhaaksters. WAUW. Ze zijn stuk voor stuk uniek.

Het garen wat gebruikt is door zowel mij šŸ˜‰ is Durable Soqs. Het garen werkt geweldig, zit zelfs enige stretch in waardoor het lekker in de hand ligt en prettig werkt. Soqs heeft een samenstelling van 75% wol en 25% polyamide en is daardoor zacht en sterk tegelijk. Het uitgekiende kleurenpalet van 45 sprekende kleuren maakt het garen bij uitstek geschikt voor veel meer creatieve projecten dan alleen sokken. Een bol van 50 gram bevat 210 meter en advies naalddikte is 2,5 ā€“ 3 mm.

Specificaties:

Gewicht:50 gram
Looplengte: 210 meter
Samenstelling: 75% wol, 25% polyamide
Advies naalddikte:2.5 – 3 mm
http://www.durableyarn.com

Ik wilde het mouwtje graag iets smaller. Daar was Suzanne van op de hoogte en met haar toestemming heeft Marjan een mooie bijdrage geleverd aan haar patroon. Deze aanpassing (zgn modificatie) heeft Marjan aan haar gestuurd. Deze aanpassing is bij haar op te vragen.

Lieve Marjan! Kanjer! DANK! ā¤ Wat een werk heb je verzet. Dikke x

Informatie over het patroon HIER

Meer weten over Durable garens klik HIER

Meer weten over de broches of clixx van Fashionclip? Klik dan HIER. Alle vestsluitingen en broches worden met de hand gemaakt!

Een gedachte over “Petit Pebble Cardigan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s