Haken

Case of Joy Patroon Studio Hip en Stip

Hoi Allemaal!

Vorige week midden van de week was het niet meer mijn week. Wat kan een mens ziek zijn. Van het een op het andere moment lag ik plat met buikgriep. Zal je de details besparen. Lamlendigheid en slaapkamer alom. Té slap om iets te doen… Zelfs tv kijken was teveel…..

Zondag – along the day – voelde ik dat het beter ging en ik kreeg weer zin om mijn haaknaald op te pakken en rustig op bed een projectje te maken. Drie grotere projecten even geparkeerd in de mand en een kleiner project voor het goede doel opgepakt. Deze wilde ik echt maken. Een klein verschil maken voor een kind in een land waar het meer dan minder heeft dan onze kinderen.. JA dat doe ik graag.

Afgelopen weekend kwam ik weer een beetje bij de pinken. Trillerig dat wel maar niet meer zo beroerd en slap dat ik niets meer kon. Een geroosterd broodje en de thee … wat kan het heerlijk smaken! De buikgriep zakte af en ik kon mijn accu weer voeden. Ziek zijn is zo niet mijn ding. Ik HAAT het… Het kost me teveel tijd. Kan niet werken (ik heb leuk werk en ik doe het graag). Mijn kids, huis, alle sociale afspraken… alles… letterlijk de plee in!

In dit geval is het een super leuk idee van Studio Hip en Stip. De man van Annemarie gaat naar de Filipijnen en zij bedacht dit voor de kinderen daar. Haar man gaat voor het goede doel de muskathon (ander woord voor triatlon lopen. Alle informatie vindt je via deze link: Studio Hip & Stip. Alle informatie is hier te vinden. Het filmje wat Annemarie in de toelichting laat zien raakte mij…. moederhart … ❤

Afgelopen weekend kwam ik weer een beetje bij de pinken. Trillerig dat wel maar niet meer zo beroerd en slap dat ik niets meer kon. Een geroosterd broodje en de thee … wat kan het heerlijk smaken! De buikgriep zakte af en ik kon mijn accu weer voeden. Ziek zijn is zo niet mijn ding. Ik HAAT het… Het kost me teveel tijd. Kan niet werken (ik heb leuk werk en ik doe het graag). Mijn kids, huis, alle sociale afspraken… alles… letterlijk de plee in!

Zondag – along the day – voelde ik dat het beter ging en ik kreeg weer zin om mijn haaknaald op te pakken en rustig op bed een projectje te maken. Drie grotere projecten een geparkeerd in de mand en een kleiner project voor het goede doel opgepakt. Deze wilde ik echt maken. Een klein verschil maken voor een kind in een land waar het meer dan minder heeft dan onze kinderen.. JA dat doe ik graag.

In dit geval is het een super leuk idee van Studio Hip en Stip. De man van Annemarie gaat naar de Filipijnen en zij bedacht dit voor de kinderen daar. Haar man gaat voor het goede doel de muskathon (ander woord voor triatlon lopen. Alle informatie vindt je via deze link: Studio Hip & Stip. Alle informatie is hier te vinden. Het filmje wat Annemarie in de toelichting laat zien raakte mij. moederhart … ❤

Het patroon gedownload – DIRECTE LINK HIER! Easy peasy project om mee te beginnen Ik koos wat “stoerdere kleurtjes”. Heb een paar maanden geleden al mijn restgaren- dat was nogal wat – naar het goede doel gebracht. Een zorginstelling voor mensen meteen fysieke en mentale beperking bij ons in de buurt. Dus moest even roeien met de riemen beschikbaar zal ik maar zeggen.

Natuurlijk had ik ook al mijn knopen weg gegeven – maar was niet voor een gat gevangen dan maar een ander exemplaar. Had nog ergens een Jeans Knoop liggen die heb ik in het werkje geramd.. Lekker stoer. Om een persoonlijke draai aan mijn “CASE OF JOY” heb ik een bijpassend leertje toegevoegd en een tassel eraan gehangen!

Hier kunnen jullie het patroontje gratis downloaden. Ik hoop voor de meisjes die in armoede leven op de Filipijnen wij een kleine liefdevol verschil kunnen maken!

Greetz Peg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s