Haken

GROTE KNUFFEL VRIENDEN

Waar het voor CreaSaartje allemaal mee begon!

Hoi Allemaal,

Een aardige tijd geleden werden wij in haakland verrast met een MEGA grote KNUFFEL uit de creatieve handen van Sabine van Dam aka CreaSaartje. Diegene die mij kennen weten dan dat ik direct in de pen klim. Mij voorstel, en vertel welke groepen ik beheer samen met mijn vriendinnen! We kregen een super gezellig contact en een give away op haar groep was snel georganiseerd door ons. Haar give away op de groep was een enorm succes! Ten tijde van de patroonpresentatie van haar geweldige AARDVARKEN! My ultimate favorite…. tot voor kort….

Ik hou van netwerken en contacten leggen en ik hou er nog meer van om mensen onder de aandacht te brengen wanneer het om concepten gaat in haakland die er nog niet zijn of die in een nieuw jasje worden gestoken. Maar MEGA knuffels voor je kleine kindje, kleinkind, buurkind… dat is toch LEUK?! Mijns inziens wel. En ineens staat CreaSaartje met een mega papagaai op de foto… ❤

Aardvarken AART wat een schattig koppie! Toch?

Realiseerde mij direct. Schot in de roos. Een boek! Wat leuk en zo gegund. Haar hoofd zit vol met ideeën en die zijn gegroeid door een enig BOEK. Mijn ultimate favoriet was haar AARDVARKEN maar nu ben ik gek op haar EVERZWIJN AART. Aart brengt mij totaal terug naar mijn jonge jeugd. Toen ALF een super favoriet Amerikaanse TV serie was. Aart doet mij denken aan ALF! Al lijken AART en ALF totaal niet op elkaar dat is mijn associatie 😉

Het boek is opgebouwd uit drie dier elementen: Huisdieren – bosdieren en boerderij dieren. Hartstikke leuk. 9 patronen voor iedereen zit er wel een patroon bij.

Ik volg Sabine al enige tijd en ze heeft een hele trouwe schare fans. Die haar patronen prachtig mooi maken. Dat is oprecht een plezier om te zien! Daarnaast is Sabine een heel creatief brein. Ik schat in dat zij nu al ideeën heeft voor haar tweede boek.. ;-).

hier kun je goed zien hoe groot deze knuffels zijn.

Over de inhoud van dit haakboek kan ik kort zijn. Dit zit, zoals verwacht, goed opgebouwd in elkaar! Kleurrijk, goed geïllustreerd en duidelijk. Dat is precies wat je verwacht van een haakboek!

In dit boek wordt, natuurlijk, uitsluitend gebruik gemaakt van garens van Scheepjes! De garens die worden gebruikt zij Stonewashed XL – Sweetheart Soft – Cahlista – Panda. Voor de grootte is gebruik gemaakt van naalden 8 t/m 12.

Er worden heel grote ogen gebruikt! tussen de 20-24 mm!

Alle technieken zijn goed en duidelijk uitgelegd, kan niet missen. WIL JE EEN MEGA KNUFFELBARE KNUFFEL HAKEN DAN IS DIT JOUW BOEK!

Greetz Peg


Wil je meer weten over de patronen van Sabine van Dam? Klik op deze link FACEBOOK CREASAARTJE

Meer weten over de uitgaves van haakboeken van Scheepjes klik dan op deze link. SCHEEPJES UITGEVERIJ

Op Dutch Crochet Talent mag ik namens CREASAARTJE en Uitgeverij Scheepjes een boek weggeven. Wil je dit boek winnen ga naar: DUTCH CROCHETTALENT en doe mee (deze give away sluit 13 december 2019 !)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s