Haken

Durable garen uitproberen!

Hoi Allemaal!

Ben een dankbaar mens, maar vooral ook heel gelukkig wanneer ik totaal onverwacht gruwelijk verwend wordt. Dit gebeurde afgelopen week. Ik ontving een doos van marketing communicatie van Durable. Mijn man had de doos enigzins verdekt weggezet.. Hij zag de bui natuurlijk hangen! Ineens vanuit een ooghoek spotte ik DE DOOS. Mijn man kreeg een schalks lachje op zijn gezicht. Ik wist genoeg! HAHAHA.. Jammer dan. Blij ei als ik was opende ik DE DOOS! Ik heb even vol verbazing zitten kijken naar wat er allemaal in de doos zat. Te beginnen met het Furry Garen . Ik wist direct wat ik hiermee ging maken een heerlijke huis/werk colletje.

Met deze Durable Furry weet ik wel raad!

Afgelopen zaterdag nog voordat de voice begon, zat ik lekker in mijn onesie op de bank! Ik besloot met roze grijs en zwart en col te haken. Met naald 8 was ik binnen een half uur klaar. Het garen is super zacht, werkt heerlijk en ik kon goed voelen waar ik in moest steken. Materiaal is voor verschillende projecten geschikt. Denk aan een schapenvacht, een kleedje op bank, een kussen. en zelfs amigurumi, daar zie ik dan wel weer wat meer uitdaging maar ik weet zeker dat ook dat kan lukken. Maar een vest voor jezelf of je nichtje, dochter buurmeisje. Dat kan natuurlijk ook. Op de Durable site hebben ze zelfs een paar gratis patronen die je met dit materiaal kan maken!

Een col met dit garen is erg fijn lekker zacht en heerlijk warm. Handig is dat je de col kan omdraaien en het een heel ander effect heeft bij je kleding.

Zondag avond nadat de bende van ellende in diep rust was pakte ik het Cosy Fine Neon garen ! Ik ben gek op Neon geel en deze kleur is mooi te combineren bij bijvoorbeeld donkerblauw, grijs of groen. Ik koos voor een effen muts voor onze dochter. In eerste instantie moest onze madam er niets van weten. Ze vond het maar stom. Totdat ze deze muts opdeed. šŸ˜‰ Zo gaat dat met pre puberende dochters! Helemaal blij.

Kek met twee staartjes en de must zit iets hoger helemaal naar haar zin! Let op de Durable kerstbal hangt in onze boom
ik heb rond gehaakt en de bovenkant dicht geborduurd

Neon garen is super goed in verschillende projecten te verwerken in een muts is gaaf omdat het kind goed zichtbaar is bij de snel opkomende schemering. In een trui of vest kan het net dat beetje extra geven. Denk eens aan bv een sjaal of omslagdoek met een beetje extra. Een fel kleurtje kan je werk echt opfrissen. Kijk bv op Studio Babs op Instagram. Zij is mijn inspiratiebron!

Deze week ga ik nog lekker freubelen met de Durable Cosy extra Fine! Ik ga er een sok mee haken uit het boek van AlaSascha. Hierover in een andere blog meer.

Liefs Peg

De gratis patronen met het Furry garen vindt je hier!

Andere gratis patronen van Durable vindt je hier

2 gedachten over “Durable garen uitproberen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s