Haken

GAAF BOEK ! WOOLYTOONS POP-UPS

Fotorechten afbeelding liggen bij Woolytoons

Hoi Allemaal!

Had het mijn man zo beloofd. Hij heeft gewoon gelijk tot mijn grote irritatie. Ik kan niet alles haken en maken. Dus hoef ik ook niet alle haakboeken die uitkomen en die ik leuk vind aan te schaffen. Sorry lieverd, maar ik ben weer de mist in gegaan. Kon het niet laten. DIT boek moet ik gewoon hebben. Ik ga er vast iets uit maken voor ons jongste neefje schat echt waar. Kunnen jullie je een beetje indenken wat de uitdrukking op zijn gezicht was ;-). Mijn allerbeste argument.. voor ons jongste neefje (4 weken jong. )

Een aantal van haar POP UPS gepresenteerd bij de stand van Caro’s atelier.

Op het moment dat Tessa haar nieuwste boek introduceerde heb ik haar gelijk een berichtje gestuurd en gefeliciteerd met haar geniale idee. We spraken af op de KREADOE bij haar boekpresentatie. Voor de boekpresentatie hebben wij elkaar begroet en hebben Jo en ik al haar POP UP live gezien. Op het moment dat de boekpresentaties was (stand Caro’s atelier) was het zo druk dat we er niet bij konden.

Ze kreeg het eerste exemplaar uit handen van Lineke van Scheepjes dat hebben wij op een afstand mogen aanschouwen. Leuk om zoveel mensen erbij te zien die allemaal het boek kochten. Jo en ik dachten, dat doen we straks wel. Zo druk was het daar.

Bij een derde poging zagen we flinke rijen voor de kassa dat wij dachten.. Het boek kopen we wel in de winkel op online!

Gisteren kwam mijn boek een dag eerder dan verwacht (de 2e druk) . Ik ben er lekker voor gaan zitten. Ivm copyright kan ik niets laten zien van wat er hoe in het boek staat. Jullie kunnen ervan uitgaan. Dit boek stelt (net als haar voorgaande boeken) NIET TELEUR.

Fotografie is heel leuk, patroon uitleg is duidelijk en je krijgt direct zin om het garen aan te schaffen om te gaan starten.

Tessa met een van haar POP UPS vlak voor de boekpresentatie woensdag 30 oktober 2019

Op de KreaDoe viel het ons ook op dat het echt flinke POP UP vriendjes worden. De kinderen kunnen er ook echt mee spelen en knuffelen en lekker mee naar bed nemen. Mijn favo is het konijn zo enig!

Wat ik ook erg bijzonder is is dat het boek na nog geen maand al een tweede druk heeft! Dat geeft aan hoe populair het boek onder de haaksters is. Eerlijk, zo gek vind ik dat niet. De patronen en haakstijl van Tessa is geschikt voor iedereen!

Omdat ik haar volg op haar facebook pagina’s en instagram kan ik jullie vertellen dat de SINT en PIET pop up ook helemaal te gek zijn. Heeft ze ook weer helemaal leuk bedacht.

❤

Ben benieuwd welke POP UP Tessa rond de KERST uitbrengt!

Tessa heeft ism met Scheepjes Uitgeverij weer een super leuk, vrolijk en blij boek uitgegeven. Net als veel anderen een MUST have op je haakboek plank.

Greetz Peg

Meer weten over het boek: Klik op de link Scheepjes Uitgeverij

Scheepjes Sweetheart Soft

Wil je weten welk garen er gebruikt is in het boek klik dan op deze LINK

Het boek is verkrijgbaar via de webshop van Woolytoons: klik HIER

Via Facebook kun je haar volgen: klik HIER – Via Instagram is ze HIER te vinden – wil je jouw gehaakte Woolytoons creaties showen dan is dat natuurlijk mogelijk via haar Facebook groep! Klik op deze LINK

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s