Boekreview·Crochet·De Bondt BV·Give away·Haakboek·Haken·Inspiratie·Scheepjes UItgeverij

Bizzy Bee Party haken – Happy Party Potters <3

Hoi Allemaal,

Afgelopen week voelde ik mij een enorme bofbips… Ik ontving het nieuwste boek van Bizzy Bee Klaske.

Alleen van de cover al wordt je vrolijk! Ik vind het maar knap dat je iedere keer een ander patroon kan bedenken voor op een potje! Echt waar. Ik zou het zo niet kunnen. Mijn brein is op dat gebied een flatliner. Daarom ben ik zo blij dat er zoveel creatievelingen om ons heen zijn die het w├Ęl kunnen bedenken.

Het is wel waar. De creaties zijn zeker leuke cadeautjes. Ze heeft patroontjes voor de welbekende potjes bedacht. Ze is echter de lichtbollen en doosjes zeker niet vergeten. Leuk joh! Voorin het boek natuurlijk een schattig voorwoord dan de praktische kant… wat heb je nodig.. ook handig als je een zeef bent ­čśë

Het boek is opgebouwd in thema’s en echt .. ze heeft het weer geflikt hoor. Ik heb weer een paar favo’s. Mijn absolute favoriet is het TandenFeetje. Die ga ik ook meteen maken! Waarom? Simpel… mijn nichtje is 4 en zij gaat echt binnenkort wisselen! Dan kunnen de tanden mooi in dit potje.. ÔŁĄ

De potjes die erin staan zijn voor vele verschillende gelegenheden geschikt. Ik ben ook fan van het Western en Oktoberfest thema. De fruit potjes zijn ook enig. De schattigheidsfactor is over de roof. Een presentje wat met plezier ontvangen zal worden.

In mijn ogen een geslaagd tweede boek van Klaske van der Bij! Gefeliciteerd! Je hebt er echt een feestje van gemaakt!

Greetz Peg

Wil je meer weten over Klaske van de Bij klik hier voor haar blogbizzybeeklaske

Klaske ik ook op Facebook en Instagram te vinden heb je een FB of INSTA account ga haar volgen voor meer leuks en nieuws.

Weten welke boeken Scheepjes Uitgeverij nog meer heeft uitgegeven kijk hier

Garen informatie vindt je op Scheepjes.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s