Crochet·Garen·Garen Review·gratis patroon·Haakevent·Haken·woonaccessoires

:-) Chenille lalielalielaaaaaaa ! :-)

Hoi Allemaal!

Op de site van Lammy Yarns op FB en Instagram kwam een hele mooie deken voorbij van hun nieuwste Chenille garen voor naald 10! Ik kreeg het er warm van. Wat een mooi spul! Gelijk op de site de informatie opgezocht over het materiaal:

Het garen is op dit moment verkrijgbaar in de huidige modetinten. Er zullen vast meer kleuren op termijn bij komen. Ik koos voor de ecru kleur en muisgrijs. Aangezien ik sinds een paar weken kamp met een rottige polsblessure stond haken de afgelopen maanden op een heel laag pitje en nog steeds kan ik maar een paar toertjes per dag haken.. Niet erg… Met naald 10-12 moet dat geen probleem worden schat ik in.

Was echt net klein kind wat in de keuken vol ongeduld op de pakket bus zat te wachten! Werd gewoon uitgelachen door mijn kinderen. Puberzoon riep nog: “Mam, jij spoort niet!” Ik dacht! “Kan mij het schelen” Je begrijpt hoe blij ik was toen de enorme doos binnen kwam! 10 bollen beige/ecru 3 bollen muisgrijs. Heb echt nagedacht wat ik wilde maken… dacht ik. Had mij bedacht dat het een streepjes deken werd. Echter na het zien van onderstaande foto werd mijn idee anders!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, tekst

De plaid / woondeken op de voorkant is een ontwerp van HandmadeJolie – Mariska van der Neut. Haar ontwerp staat (met patroon) in AANDEHAAK 22. Ik wist direct wat ik wilde gaan uitproberen! Nu realiseerde ik dat mijn deken niet exact hetzelfde kan worden. De Chenille is veel dikker en je krijgt een totaal ander resultaat. Deze foto kwam exact op het juiste moment!

Het is ook een woondeken waar je blij van wordt toch! Thuis zeggen wij altijd EENVOUD IS NIET EENVOUDIG. Dit is een ontwerp wat bij mij past.

Ik heb het magazine nog niet aangeschaft (ga ik zeker doen!) wil ook wel graag weten met welk garen zij haar kleed heeft gemaakt.

De steek die zij gebruikt heeft kan ik dromen, vaak gebruikt voor mijn ibiza omslagdoeken ❤ (zie oudere blogs).

Had niet verwacht dat de bollen zo enorm groot zouden zijn. Zo leuk. Voor mijn deken heb ik 8 bollen gebruikt. En van de rest maak ik een kussen hoes.

Wat kan ik jullie vertellen over het Chenille garen – zacht – sterk – kleur klopt met wat je online ziet. Het materiaal werkt prettig en met mijn pijnlijke pols kon ik een paar toertjes per dag haken. Met dikker garen is een flink werkje met naald 10 of naald 12. Zorg dat je de stofzuiger in de buurt hebt. Het garen pluist lekker!

Voor mijn woondeken heb ik op naald 10 – 80 lossen opgezet. Ik heb de graniet steek gebuikt. Omdat ik een pols blessure heb, heb ik ruim de tijd genomen voor mijn project. De nazomer mag van mij nog lang aanhouden, op een koude winterdag kruip ik heerlijk onder deze super zachte – warme woondeken. Het tamponeren van de lijn in het deken ging super gemakkelijk. We hebben nu een woonkleed waar iedereen graag onder ligt. Heerlijk zacht en bovenal echt warm.

Greetz.

Peggy

2 gedachten over “:-) Chenille lalielalielaaaaaaa ! :-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s