Haken

Boekrelease en sjaal modeshow AlaSascha @ Wolplein

Hoi Allemaal!

Eindelijk!

Gisteren beleefde ik wel een heel toffe ochtend! We mochten voor het eerst naar het Wolplein in Zaltbommel… Heerlijk Sascha Blase van Wagtendonk ontmoeten, haar sjaals bewonderen en aanwezig zijn bij haar boek release. Sascha en ik kennen elkaar al jaren “online”, er is een band. Hoe vaak we hebben geprobeerd af te spreken, werk, kinderen andere verplichtingen, het is er nog steeds niet van gekomen. Gisteren hebben we elkaar voor het eerst in het eggie gezien en dat was gewoon vertrouwd. Het blijft mij verbazen hoe online met elkaar schrijven kan doen.

Gisteren was haar boek release georganiseerd bij Het Wolplein in Zaltbommel. Had wel eens foto’s van het inspiratie centrum gezien maar geen idee hoe het er in werkelijk uitzag. Ik kan jullie nu vertellen…. DIT MOETEN JULLIE ECHT ZIEN EN MEEMAKEN! Je kunt alle soorten wolletjes voelen, zien.. en als je wilt zelfs ruiken. Het is een enorme ruimte waar je overzichtelijk alle garens bij elkaar ziet. Veel bolletjes zijn door mijn handen gegleden. Wat is dit inspiratiecentrum mooi opgezet. Een plezier voor je oog. Een feestje voor iedere breister of haakster.. ALLES is aanwezig. Voor ieder wat wils. Alle kleuren, veel verschillende typen garen…. Een breed assortiment. Over de werknemers maar niet te spreken. Stuk voor stuk lieve meiden! Klantgericht. Behulpzaam en niet onbelangrijk met voldoende kennis!

Sascha met haar moeder en haar dochter

Bij binnenkomst zag ik Loes van Freubelweb, Manon van Petit Petite, en nog vele andere die voor de sjaal show kwamen. Na een koffieronde en een lekkere zoete ROZE (natuurlijk) versnapering ging ik lekker mijn snuffelrondje doen.. Heerlijk… ik had Sascha al gespot maar dacht dat komt wel. Haar uitgever was aanwezig, haar fotografe.. Een grote schare fans! Maar vooral en het allerleukst haar dochter en haar moeder. Die mogen op een belangrijk moment zeker niet missen. Haar moeder liep vol trots te filmen… haar dochter te fotograferen.

Rond kwart voor twaalf startte de show waarin alle sjaals door een stel leuke dames aan het publiek werden geshowd. Eerlijk.. dat is prettig.. Wij zagen de sjaals live die in de boeken in beeld gebracht zijn. We zagen de kleuren, de textuur maar vooral ook de valling van de sjaal… Dat zie je niet een op een afbeelding. Dat is mooi. Nadien zoek je uit welk garen er bij welke sjaal hoort. Je besteld je pakket en je kunt direct thuis aan de slag.

Sascha in gesprek met een dame over een van haar sjaals uit het boek.

Na de show nam Sascha voldoende tijd voor alle dames die vragen hadden. Ook heel leuk. Ze signeerde haar boeken en om haar heen was iedereen druk in de weer om haar sjaals te bekijken.

Het rek met veel sjaals uit het boek

De uitgever heeft ook even het woord genomen en alle aanwezigen kort mee genomen door het proces van het ontstaan van het boek. Hierna startte de modeshow. De eigenaresse van het Wolplein nam enthousiast deel aan de show en showde met een aantal andere hippe dames de sjaals uit het boek. Zo tof dat mensen hun tijd vrij maken voor Sascha….. en dit voor haar en haar doen. Jullie weten ik hou van de gun factor!

Ik heb een filmpje gemaakt van de ochtend, ik hoop dat ik jullie op deze manier een goed beeld kan geven. hier de link naar het filmpje: https:-www-magisto-com-video-auycnakngzkpdxfpy

Lieve Sascha gefeliciteerd met je mooie boek.! Wolplein dank jullie wel voor de organisatie!

Greetz Peg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s