Haken

Een wolkje met muziek

Hoi Allemaal!

Het is echt waar. We zijn zo blij. Mijn zwager en schoonzusje verwachten hun 2e kindje! IK MAG WEER LOSSSS! Vandaag heb ik het eerste kadootje gehaakt.

Just Kimberly Crochet is een ontwerpster die ik al jaren via social media ken. Haar eerste patroontje wat viraal ging op de vele facebook pagina’s was haar eendje met kroontje.. (zie haar blog) en daarna kwam haar wolkje.. Een wolk van een wolkje. Altijd in mijn gedachten gebleven voor het geval dat. En twee weken geleden was dat moment daar. IK MOCHT WEER. Wist toen al direct dat het muziekdoosje voor ons toekomstige neefje of nichtje haar ontworpen wolkje moest zijn. Ze maakt echt leuke dingen is enorm creatief en bedenkt de leukste dingen. Just Kimberley Crochet is een creatieve lieverd met een mooi hart!

Vandaag was ik bij Stefanie Trouwborst op bezoek van CuteDutch. Die heeft het goed voor elkaar zeg.. Als een kind in the candy store liep ik tussen alle creaties bolletjes en wolletjes door. Zij is vooral gericht op baby en kind, daar kon ik vinden wat ik nodig had. Met een tas vol verhalen ging ik naar huis. Maar liefst 3 projecten voor #baby2. In komende blogs hierover nat meer.

Thuisgekomen (na bijna 3 uur in mijn tuuttuut) kroop ik de bank op en pakte het patroon en het garen voor mijn eigenwijze wolkje. Ik wist direct dat ik het mondje anders zou doen. Gewoon gek. Met een Netflix serie (Ru Pauls Dragrace red.) Haakte ik de twee lapjes. Het patroon is gehaakt met Lang Yarns Omega garen wit. Ik kende het garen nog niet. Heb wel al met andere garens van Lang Yarns gewerkt maar met deze nog niet. Dames en heren….. I D E A A L. Niet alleen voor amigurumi maar zeker ook voor kleding. Het garen haakt zuinig!

Het maken van het wolkje neemt niet veel van je tijd. Met een anderhalf uur ben je helemaal klaar! Dat heeft vooral te maken met het duidelijke en eenvoudige patroon. Je hebt een persoonlijk cadeautje in handen waar je iemand zeker mee kunt verrassen. Onze kinderen hebben het eigenwijze wolkje goedgekeurd en dat is voor mij genoeg!

Greetz Peg

Meer weten over wat JustKimberley doet? Kijk op haar Blog: JustKimberleyCrochet

  • Kimberley is ook te vinden op FACEBOOK & INSTAGRAM
  • Meer informatie over de garens van Lang Yarns vindt je op de verschillende webshops en op LangYarns.
  • Meer weten over de gespecialiseerde babypakketten kijk dan op deze pagina

Een gedachte over “Een wolkje met muziek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s