Crochet·free pattern·Garen·gratis patroon·Haakpatroon·Haken·Inspiratie·Kleding·Trui

Mijn MARBLE BLOUSE

Hoi Allemaal!

Vorige week werd ik verrast door mijn lieve collegaatje. Ze kwam met een tas vol wolletjes. Schachenmayr Regia Tweed. Of zij mij daar een plezier mee kon doen? Hoe bedoel je.. Echt wel! Het was EXACT het garen waar ik naar op zoek was voor een volgend project.

Wat een cadeautje!

Een paar dagen ervoor heeft By Katarina Crochet een nieuwe GRATIS patroon online gezet! De Marble Blouse. Een top down project waar ik blij van werd. Die wilde ik gewoon maken. Was al een aardig aantal uren aan het surfen op het web naar garen wat ik in de kop had zitten. Maar kon niet vinden wat ik in gedachten had. Mijn collegaatje loste het probleem als sneeuw voor de zon op!

Kon gewoon niet wachten tot mijn dienst erop zat! Had mijn man al gebeld als een blij ei om te vertellen over mijn gekregen bolletjes. Hij moest even lachen. Het boeit hem echt niet. Hij zag de BUI al hangen. Moeders dagen in haar hoekje van de bank buffelen aan haar project. Geen huishouden, geen boodschappen, geen was in de kast. HAHAHA. Hij kreeg BIJNA gelijk!

Het patroon van By Katarina Crochet is super eenvoudig. Is in het NL en het ENG beschikbaar en de maten kloppen. Ik haakte op naald 4 had 7 bollen nodig. Het garen – weet niet hoe ik het anders kan omschrijven – haakt zuinig! Het garen kriebelt niet en het topje draagt erg fijn. Ik heb mijn topje aan de onderkant vastgemaakt. Bij mij viel de top open en dat vond ik geen gezicht. Ook heb ik het project langer gemaakt. Het is een winter variant dus valt lekker wat langer. Voordeel van top down haken .. GEEN NADEN..

De mindert de mouwen ook niet dat geeft een leuk effect aan je top.. In mijn geval.. soort “kimono effect”.

Liefs Peggy

Wil je meer weten over wat Catalina allemaal ontwerpt kijk hier

By Katarina Crochet

Zij heeft ook een Facebook pagina! Zij is natuurlijk ook te vinden op Instagram

Een gedachte over “Mijn MARBLE BLOUSE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s