Geen categorie·Haken·Inspiratie

Meet & Greet Yarn and Colors – Petit Petit

Hoi Allemaal,

Koen van Yarn and Colors en Manon van Petit – Petite heb ik een paar keer ontmoet op beurzen.. Altijd gezellig en je kunt op de stand van Koen altijd veel inspiratie op doen. Hij heeft een groot kleuren scala voor al zijn garens.

Iedere keer riepen wij; “We moeten afspreken”! Een aantal weken geleden ging ik gezellig met mijn lieve vriendin Joëlle naar Utrecht. Niet alleen op de koffie en hun locatie met garen bewonderen… maar ook voor ons geheime project!

Bij binnenkomst kwamen de bolletjes en kleuren al op je af. Heerlijk. Gelijk gezellig hun winkeltjes bewonderen. Ziet er erg georganiseerd uit. Het is echt leuk om te zien hoe iedere garenleverancier zijn opslag anders beheert. Joëlle en ik keken onze ogen uit en als 2 kinderen moesten we gewoon kijken en voelen…

Daarna aan de koffie en our secret project samen bespreken….. we mochten zelfs op de foto! Serieus.. ik plak niet op foto’s. Jo wel.. die heeft zo’n fotogeniek gezicht! Na “de fotosessie” lekker aan de koffie en ideeën uitwisselen. We had a few. Zij ook. Na de uitwissel van ideeën liet Koen trots zijn voorraad zien.. Daar gingen de dames weer.. bijna huppelend door de gangen… er stond een winkelkarretje in de opslag… geloof ons.. HEEL VERLEIDELIJK.

Na een super gezellige middag moesten we er ivm de verkeersdrukte rond 4 uur afscheid nemen. Zo jammer, er waren nog zoveel ideeën waar we het over wilde hebben. Dit bewaren we voor een volgende ronde!

Hou 25 januari Facebook en Instagram in de gaten. We zijn trots, blij en enthousiast dat we iets voor Yarn and Colors mochten doen. Een hele uitdaging. Samen met Joëlle hebben we iets leuks bedacht! We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden.

Stay Tuned

Greetz Joëlle & Peggy

Meer zien van Yarn and Colors en het assortiment klik hier: Y&C

Meer weten over ontwerpster Manon van Petit Petite klik hier: Petit

Natuurlijk zijn Yarn and Colors & Petit-Petite ook op Facebook en Instagram te vinden

Een gedachte over “Meet & Greet Yarn and Colors – Petit Petit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s