Geen categorie

YLA BOX – ADINDA’S WORLD

Hoi Allemaal!

Een paar weken geleden hebben wij een super leuke give away gehad op onze haakgroep op FB. YLA BOX was zo genereus om een DECEMBER JINGLE BOX op onze groep weg te geven. Dat was zo te gek. Vooral toen het filmpje online kwam dat Thé Adinda Zoutman van Adinda’s world het patroon voor die maand had ontworpen. Dat vond ik zo leuk, was enorm benieuwd en kon niet wachten. YLA was zo ontzettend gul mij een pakket op te sturen!De unboxing heb ik enige weken geleden online gezet op onze Community pagina .

Na een paar weken wachten was de doos binnen. Samen met mijn dochter opende ik de box… (zij moest filmen haha). Het pakket is ongelofelijk goed samengesteld. Allemaal mooie bolletjes garen. Patroon keurig uitgebreid uitgewerkt en in een soort van magazine aangeboden. Super deluxe! Ik wist dat ik van YLA echt wel kwaliteit kon verwachten maar dit overtrof mijn verwachtingen. Ook nog een heel attent kerst cadeautje in het pakket. Yvonne en Lotte maken echt werk van hun pakketten.

Iedere maand werken zij met een andere haakontwerpsters samen om een pakket samen te stellen. Het concept van de YLA BOX is echt geniaal. Iedere keer iets anders maken en natuurlijk ook iets leren op haakgebeid. Je maakt iedere keer kennis met een andere haakontwerpster , haak stijlen en materialen.

In de afgelopen periode heb ik in etappes aan het patroon uit de YLA BOX gewerkt. Een griep helpt ook, iedere keer als ik de puf had een klein stukje! Mijn voortgang deelde ik met mijn haakvriendin Joëlle. Zij vond het ook GEWELDIG! Tja… van zo’n pakket wordt je ook gewoon hebberig. Het resultaat mag er zijn en ik ben er supertrots op. Het was een heel karwei.

Lieve YLA BOX Lotte en Yvonne dank jullie wel dat jullie dit concept bedacht hebben en in de markt hebben gezet. Dank jullie wel in het vertrouwen. Ben benieuwd naar de komende pakketten en samenwerkingen. Jullie hebben er een fan bij!

Adinda wat heb je een leukerd bedacht en ontworpen. Wat heb ik de Clutch met plezier gemaakt. Het tasje is al zo vaak uit mijn handen gerukt….. iedereen wil ‘m zien voelen en vooral kijken hoeveel ruimte er in zit haha.

Greetz Peg

Willen jullie meer weten over de YLA Box en de mogelijkheden klik dan hier: YLA BOX

Wilt u meer weten over de ontwerpen van Adinda? Neem dan hier een kijkje: Adinda’s world

Natuurlijk zijn zij ook te vinden op FB en Instagram

YLA BOX FB INSTAGRAM

Adinda’s world op FB INSTAGRAM

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s