Geen categorie

Plaatjes van Parels!

Hoi Allemaal!

Ik kan geen genoeg krijgen van haakboeken, echt niet. Sommige weet je gewoon, daar ga ik weinig uit maken.. Maar je wilt ‘m toch in huis hebben…. voor het geval dat! Dat is in dit geval een beetje het geval… we zijn over de babyboom leeftijd heen! Echter Joke is echt een enorme grote lieverd. Dus ook haar boek stond op mijn verlanglijstje. In dit geval was Kerst Klaasie good to me… dit boek lag onder de boom!

Het boek is opgebouwd in Blauw en Roze! Logisch….  De patroontjes zijn über sweet en echt niet moeilijk om te maken. Iedereen kan haar patronen maken. De steken worden mooi ondersteund door foto’s waardoor alles snel duidelijk voor je is. Daarnaast zijn de patronen ook nog eens zeer uitgebreid uitgewerkt met hier en daar extra tips om je werk nog exclusiever te maken.

Ook in dit boek heb ik mijn persoonlijke favoriet en dat is de babytas. Persoonlijk zijn zacht roze/peach en lichtblauw niet mijn kleuren, mocht ik ‘m gaan maken dan zou ik echt andere kleuren kiezen. Wel zal ik het garen advies aanhouden. De items heb ik ook op de Kreadoe gezien, in het echt een eindproduct zien is toch wel het beste voor mijn beeldvorming. Voor het boek zijn de kleuren goed gekozen.  De creaties zijn goed in beeld gebracht.

Op de Kreadoe ook Joke voor het eerst ontmoet en dat was bijzonder. Via social media hebben wij al meerdere keren leuk contact gehad! Elkaar in het echt ontmoeten is dan heel gaaf. In het eggie is ze net zo leuk en lief als online.

Meer sneak peaks laat ik jullie niet zien. Het babyboek spreekt echt voor zichzelf. Zo blij dat Klaasie zo lief voor mij was om ook dit boek onder de kerstboom te leggen.

Aanrader voor mensen midden in een babyboom JA. Ik ben ervan overtuigd dat het maken van projecten uit het boek je heel veel plezier zal brengen.

Greetz Peg

Alle informatie over de verkrijgbaarheid van het boek is te vinden op de pagina van Joke zelf Lossenenvasten 

Link naar het bestellen van haar boek vind je hier

Joke brengt haar boeken uit via Scheepjes Uitgeverij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s