Geen categorie

Dierencapes een boekreview

Hoi Allemaal!

Onze favo de KROKODIL 

Een paar weken geleden schreef ik over mijn Sint verwennerij. Deze week heb ik in alle rust de tijd genomen voor het boek van Hedy Kunst-Dros. De capes heb ik live bewonderd op de Kreadoe! Ze zijn echt mooi! Ook het gekozen garen leent zich er perfect voor.

In het eerste boek van Hedy zijn de capes op een leuke manier in beeld gebracht. Zoals ze gebruikt kunnen worden. Kinderen hebben een enorme fantasie. Schat zo in dat ze er vele uren speelplezier zullen hebben. Zie kinderen ook rondrennen nadat ze gedouched of gebadderd hebben.  Maar ook lekker in de tuin in de zomer gewikkeld in je favoriete cape na zwembadpret!

Mijn favoriet is de Krokodil. Zo’n grappige kleurrijke cape. De anderen zijn ook echt leuk. Maar deze springt er voor mij uit! De opbouw voor het boek is voor iedereen te volgen. Een beginner kan dit ook! 

Wanneer ik de neushoorn zie denk ik alleen maar AHHHHH. Nogmaals gesolliciteerd bij zwager en schoonzus…  enige wat ik kan doen is hoop hebben op nog een mini mensje! al bladerend komt ons meisje bij ons zitten.. Wat zegt ze (ze is 9) .. “Mam! Hier ben ik te GROOT voor! Waarop mijn zoon zegt! “Je bent nooit te groot voor een stoere CAPE!”.. Waarop ik aan onze jongen vraag: “Welke zou jij willen;?” Jullie hadden zijn blik moeten zien…. Maar puber wijsheid… :”Mam, als ik nog een kleine jongen was geweest dan had ik de leeuw leuk gevonden!

Zo zie je maar zoveel mensen zoveel smaken. Hedy heeft hier goed op ingespeeld, er is voor iedereen wat te kiezen! Het boek is net als alle boeken van Uitgeverij Scheepjes herkenbaar opgebouwd. Alle patronen zijn goed en uitgebreid uitgelegd. Het oog wil ook wat het boek is voorzien van leuke foto’s met erg leuke fotomodellen.

Ben eerlijk wel benieuwd welk thema Hedy voor een mogelijk 2e boek gaat gebruiken. Ik denk dat fantasiefiguren en boerderijdieren wel wat zijn! 

Greetz Peg

Meer weten over de creaties van Hedy kijk hier: Kunstig dat wel..

Meer weten over de uitgever: Uitgeverij Scheepjes

3 gedachten over “Dierencapes een boekreview

  1. Helemaal mee eens. Een prachtig boek… helaas is hier ook iedereen te groot voor een cape… dus ik het boek maar laten liggen. Maar ik snap.je helemaal… je wordt er gewoon verliefd op door al die prachtige fotos.

    Geliked door 1 persoon

  2. Dankjewel voor deze prachtige review! Ik voel me helemaal vereerd! Ik ben nu zelf capes aan het maken voor mijn dochter van 10 en haar vriendinnetje. Ik moet de doeken dus wel iets groter maken. 🙂
    Groeten Hedy

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s