Garen·Haken·Inspiratie·woonaccessoires

Into Super Chunky!

Hoi Allemaal!

33224513_1700529123364052_6034462646114189312_nWat maanden geleden schreef ik een stukje over een kleed met Chunky Wool van Lammy yarns. Op mijn knieën hand breidde ik een kleed wat door mijn zoon geadopteerd werd voor zijn toekomstige puber cave! Ondertussen werd het kleed wat ik eigenlijk voor mijzelf had gemaakt dé inspiratie voor zijn nieuwe kamer.  De meivakantie werd omgedoopt tot klusvakantie. Wat hebben we hard aan zijn “Ik ga naar het voortgezet, dus ik moet een nieuwe kamer” gewerkt.

Tijdens Pinksteren was onze dochter jarig. Natuurlijk showde puberzoon moest onze zoon aan iedereen zijn toffe coole “mancave” laten zien.. Eerlijk is eerlijk.. we hebben hard gewerkt en het is exact geworden wat we in ons hoofd hadden. De reacties zijn dan dubbel leuk… ;-). Wat mij opviel was dat mijn nichtje het vooral over het kleed had. Ze was er helemaal weg van. Lekker warm, lekker zacht. Enige wat ze zei.. “Oh, wat zou ik dit graag zelf kunnen”…33234773_1700529176697380_5231435256480923648_n

Mijn handen begonnen te kriebelen…  Ze woont sinds vorig jaar in een kneiter leuk keetje. Helemaal haar stijl en een hand gebreid kleed(je) voor in de woonkamer was voor mij HET PERFECTE kado voor in haar huisje.

Ik ging niet direct bestellen, want … het moest een verrassing blijven en de kamer van ons puberkind had al genoeg gekost incl. de verjaardag van onze dochter. Dus plande ik dit project voor na onze zomer vakantie!

Na onze heerlijke Spaanse vitamientjes bestelde ik direct dé bollen! Omdat ik al met Lammy Chunky gewerkt heb..  vond ik het wel zo handig om hetzelfde garen te gebruiken. Echter koos ik niet voor de gewone Chunky maar voor de Super Chunky! Net even iets anders.  Een bol is 12 meter en 300 gram zwaar.. Naald advies 45..  ik dacht dat is vast de maat van mijn handen.. ;-). Voor het kleed wat ik gemaakt heb, heb ik 8 bollen gebruikt!

33523535_1700529080030723_6803524897499774976_nIn het Spaanse zonnetje heb ik vooral gelezen, geluierd en in de zee gedobberd! Dus een Quick and Easy project vond ik de perfecte na-zomerse start! Ik was ook wel toe aan iets anders na alle veren 😉  Afgelopen we was mijn rooster omgegooid en had ik een paar dagen langer weekend!  Enthousiast kroop ik met de bollen op de bank. Een uur later….. JAWEL 1 uur later, was mijn woonaccessoire kleedje klaar!

De Super Chunky geeft een robuuste uitstraling..  Past perfect in de woonkamer van mijn nichtje. Grappige is dat haar hond door het lint ging.. logisch het kleed ruikt heel aards.. naar schaap! Dus echt een PUUR product. Het scheelde niet veel of nichtje had geen kleed meer …

Hou je van iets verfijnder dan is de Chunky een heel goed alternatief.

Zoals mijn puberzoon tegenwoordig roept. Challas! 😉

Greetz Peg

 

___________________________________

De Super chunky is in de volgende kleuren beschikbaar

De “gewone” chunky is in de volgende kleuren beschikbaar

In de volgende winkels zijn de garens van Lammy verkrijgbaar

Op de hoogte blijven van de producten van Lammy.. . klik hier

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s