Garen Review·Inspiratie·woonaccessoires

Mandje voor een plantje

Hoi Allemaal!

40584478_290934144970654_9219437112372232192_nOp de handwerkbeurs in Zwolle scoorde ik twee mooie bollen BARBANTE Cotton Air Bloesem wit bij de Stand van Huisje van Katoen. In de veronderstelling dat ik daar wel heel snel een project voor had. Niet dus. Dit duurde tot vandaag! Ongelofelijk.

Afgelopen week spotte ik wel een leuk plantje voor in de woonkamer. Ik vroeg mijn ouders of ze deze voor mij wilde halen bij hun favoriete tuinwinkel. Dat hebben ze gedaan. Snel nog twee potjes gescoord bij de Kwantum en aan de haak.  De bollen hingen al maanden in een tas in onze voorraadkast. In nog geen 20 minuten was mijn eerste mandje klaar. Het is wel even aanpoten want het is dik garen op naald 10. Dan heb je ook wat! Gewoon in een vaste. Door de dikte krijgt het mandje een stoere look. Precies wat ik graag wilde!

Het garen is er echt geschikt voor! En in zoveel leuke kleuren beschikbaar! Gewoon a6b6c5bbb9b98e73e2335be5b49ae0510c5aee2fdoen. Binnen een uur heb je een leuke woonaccessoire en staat je plantje of plant er anders bij!

Greetz Peg

 

LET OP LET OP!

Ontdek zojuist dat dit garen in de uitverkoop is!

SLA je SLAG! op HUISJE VAN KATOEN

Nog een paar inspiratie foto’s die ik online vond voor jullie!

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s