Geen categorie

My big fat fabulous Feather

Hoi Allemaal!

40392847_269231167245785_4005169845195767808_n.jpgSorry dat ik jullie stalk, stoor met al mijn macramé veren. Vind het ze leuk om te maken en nog leuker om weg te geven. Deze keer dacht ik GROOT. Een mega veer. Voor het goede doel!

Het was een heel werk maar weer zó leuk om te doen! Lekker kapstertje spelen. Het is leuk gelukt, toch?

Naar de stoffenwinkel voor een stuk nep leer een koord haken en klaar! Bij Karteris in Oosterhout (bij Nijmegen – de grootste stoffenzaak van NL eo) scoorde ik twee meter nep leer, bruin en grijs.

Ik haakte een koord van hetzelfde garen (BARBATE XXL van Huisje van Katoen red.)

Zelfs man en kinderen waren onder de indruk en balen dat ik ‘m weg geef. Maar snappen ook weer dat ik iets wil doen voor kinderen met stofwisselingsziekten waar nog weinig over bekend is.  Er is ook daar, net als bij vele andere ziektes veel geld nodig voor onderzoek. Helaas ik ben geen Maarten.. maar ik hoop dat ze een kleine bijdrage ook kunnen waarderen. Nu moet ik nog wel gaan uitzoeken hoe en waar ik deze kan gaan veilen 😉 zover ben ik nog niet.

40399048_1806644992790692_4936669164170379264_nJe krijgt dankzij de foto (met dank aan puberzoon) een aardig beeld hoe groot de veer is. Ik had de veer meegenomen naar de stoffenwinkel. Waarom… tja het leer moet wel goed bij de veer passen.

Nu maar hopen op een mooi bod… ❤

Greetz Peg

Deze Macramé veer is gemaakt met BARBANTE XL van Huisje van Katoen, link kunnen jullie vinden in een voorgaande blogpost.

Hoe je macramé veren maakt is eenvoudig te vinden op YouTube

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s