Geen categorie·Haken·Inspiratie

IBIZA ARMBAND

38023499_1795799430503687_5758085804173819904_n.jpg

Hoi Allemaal!

Herkennen jullie dit? Je ziet iets wat een ander bedacht heeft, en jij MOET èn WIL dit meteen maken! Zo’n gevalletje had ik een paar weken geleden, maar heb mezelf streng toegesproken. PAS BESTELLEN als de rest af is… Jullie raden het al…. DAT IS NIET GELUKT!

Ondanks dat ik mezelf trouw een paar weken heb laten wachten totdat ik het pakketje bestelde –  ik heb nog wat projecten liggen die gewoon afgemaakt moeten worden — is  jammerlijk mislukt maar dat begrepen jullie al 😉 .

Het is een koop patroontje van de HAAKFABRIEK. Het patroon en de benodigdheden bestel je bij elkaar. Is onmogelijk als pakket ineens te bestellen omdat je alles zelf kan samenstellen qua kleuren en toebehoren.

37935727_1795799463837017_5427763786448633856_nOmdat ik nog nooit met deze techniek gewerkt heb, het inhaken van kralen was ik heel benieuwd of ik dit wel voor elkaar kreeg met zo’n speciale dunne haaknaald… NIET dus, ik kreeg het inrijgen van de rocailles (zo heten deze kralen). WAT EEN DRAMA! Gewoon geen geduld voor! Na een uur pielen mosen was ik er zo klaar mee. De oplossing had ik ondertussen bedacht en werkte voor mij net zo prima!

Ongelofelijk het lukte en ging nog snel ook! Lekker met de kleurtjes spelen. Met een paar uurtjes doorhaken was mijn IBIZA ARMBAND KLAAR! Echt naar mijn zin. Mini kwastje, het oog het ananasje en de magneetsluiting vastmaken en klaar.

 

 

De maatvoering in het patroon klopt voor mijn pols precies en is natuurlijk naar iedere pols aan te passen. Twijfel je nog om deze armband te maken. Niet doen. EASY PEASY PIE. Heb je de rijgtechniek met de naald onder de knie. Geloof mij DOEN. Het is zo’n leuk project om tussendoor op te pakken.

Voor het garen heb ik de mini bonbons van CAHLISTA Scheepjes gebruikt. Leent zich prima voor de kleinere projecten. Ideaal. Er zijn ook complete dozen met alle kleurtjes te koop!

Greetz Peg

37934707_1795799300503700_3231824764091760640_n

Het patroon koop je via deze link Patroon en Fournituren

De rocailles cq kraaltjes koop je via deze link 

De Cahlista bonbonnetjes van Scheepjes koop je via alle bekende kanalen, hierbij de link naar het type garen 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s