Haken·Inspiratie

Eerste Rokje

37691581_1786473531436277_7677416193795293184_n.jpgHoi Allemaal!

Nog niet zo lang geleden was mijn dochter nog een heel klein meidje. Alles wat ik maakte droeg ze met trots. Alles was mooi. Nu bereikt zij de leeftijd dat ze wat kritischer wordt en niet alles van mijn hand wordt goedgekeurd.

Ze was 4 toen ik dit rokje voor haar maakte en ooh het was mijn eerste rokje van katoen. Puur op gevoel gemaakt. Passen en meten heb ik niet gedaan.

Ik heb alleen haar taille gemeten.  That’s it. Daarna een paar keer gemeerderd. Het rokje stond haar zo enig! Stond ze onze slaapkamer. Blauw maillotje  eronder, blauw vestje erop op haar knalroze prinsessen hakken. Haar op zolder. Ze zag er smashing uit.

Helaas is deze foto met alle baby foto’s op de hardeschijf heen gegaan. Maar de herinnering zit in ons hoofd. Ze heeft het rokje lang aan gekund. Nu vindt ze dat het rokje naar haar nichtje mag. Maar dat kan ik niet. Mijn eerste gehaakte katoenen rokje. Blijft in haar doos. De doos die ze meekrijgt wanneer ze uit huis gaat. Een doos met herinneringen.

Het rokje is gehaakt met allemaal restjes. Super simpel.

Liefs Peg

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s