Amigurumi·Boekreview·Haakboek·Haken·Handwerkwinkel·Inspiratie

Boekreview – Geef beestjes haken

Hoi Allemaal,

37082409_1773722362711394_5554358793606791168_nVanaf het moment dat ik hoorde dat Joke Postma met haar 2e haakboek bezig was heb ik haar gevraagd mij direct te laten weten wanneer ik haar boek kon pré-orderen! Ik kon niet wachten. Ze had me alleen het thema verklapt.. ze had me niets laten zien en geloof mij.. ik heb het haar wel gevraagd 😉

Ze stuurde mij een link met de pré order optie en ze vertelde er direct bij dat ik het boek na haar Boekrelease op 14 juli bij CREAMIJN kon verwachten. Vandaag was het zover haar boekrelease! Helaas kon ik er niet bij zijn (onze Betsy Ford was met pappa mee!) Via deze weg. Lieve Joke ZO GEFELICITEERD MET JE MOOIE TWEEDE HAAKBOEK!

Na een gezellige middag met mijn dochter (shoppen, buiten de deur lunchen, gezellig samen fietsen) werd ik blij verrast door de postbode! Daar lag het zo lang verwachtte pakketje. Aan het logo zag ik direct dat het om haar boek moest gaan. Op de dag van de boekrelease binnen. Wat strak en goed georganiseerd. COMPLIMENTEN. 37106268_1773722926044671_4378410143964987392_n - kopie

Kreeg GEEN KANS! Het boek werd uit mijn handen getrokken en dochterlief ging direct met menig OHH en AHH door het boek heen. Haar favorieten waren snel helder. De slak en de PAUW. Echt iets voor haar! Heb haar wel even subtiel uitgelegd dat ik nog een aantal projecten heb liggen dat ze wel even geduld moet hebben voordat ik kan beginnen!

Na een minuut of 10 – het boek was ondertussen voor mij 2e hands 😉 – kreeg ik eindelijke mijn kans het boek te bekijken. Het boek zal ik heel kort voor jullie samenvatten.  Een vrolijk, goed uitgewerkt boek. Zeer goed en leuk geillustreerd! 

Hou je van dit type patronen dan is dit boek EEN MUSTHAVE in je haakboeken kast. Ben enorm blij met mijn exemplaar en zal er de nodige exemplaren uit gaan maken! Een aanrader!

Liefs Peg

Het boek is op in alle verschillende haak webshops verkrijgbaar en op bol.com

Het gebruikte garen voor alle geef beestjes is Scheepjes Stonewashed

 

 

 

2 gedachten over “Boekreview – Geef beestjes haken

  1. Ik ben speciaal ervoor naar creamijn gegeaan,en wat een prachtig boek en super patroontjes.
    Mijn kleindochter gaat op zwemles en 3x raden wat ze voor haar afzwemmen gaat krijgen.
    En geld geven gaat voortaan ook een stuk leuker geven.
    Mijn complimenten….

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s