Geen categorie

WILNIS WILDERNESS

Hoi Allemaal!

Jullie weten… ik hou van netwerken, ik hou ervan om met velen in haakland een leuk en goed contact te hebben zowel, ontwerpers, groothandels en webwinkels. Nog meer hou ik ervan om mensen met elkaar te verbinden. Elkaar versterken, inspireren, daar gaat het om! Op onze pagina Dutch Crochet Talent Community delen wij zo veel mogelijk haak items om iedereen die haakt en maakt op de hoogte te houden wat de haak markt te bieden heeft en dat is veel!

Een aantal weken geleden werd ik uitgenodigd om op bezoek te komen bij Brouwer/Durable.  We hadden al eerder geprobeerd onze agenda’s op elkaar af te stemmen.  Ik toog in mijn Betsy (Ford) richting Wilnis. Mijn tomtom stuurde me overal heen en ik dacht echt: “Waar kom ik terecht?! Ik zou ik niet zijn als ik in het ieniemienie plaatsje ook even moest zoeken! Na een rit van meer dan een uur in deze heerlijke warmte was ik zo toe aan een bak koffie!

36515847_1755972627819701_1407858269237542912_nDe ontvangst in the middle of nowhere was echt warm! Het was alsof Larissa (marketing communicatie) en ik elkaar gisteren nog gezien hadden. We liepen naar “THE RED ROOM”. The place waar het allemaal gebeurde… Ik ving een glimp op van het magazijn…  ondertussen rebbelden we er op los! In de tussentijd had ik kennis gemaakt met Vera. Onder het genot van een bak koffie leerden we elkaar “live” kennen.

Ons gesprek vloog alle kanten op. Mijn verbazing kon ik  niet onder stoelen of banken steken toen ik begreep dat  beiden dames niet haakten. WAT ZONDE! Daarentegen is hun productkennis enorm. Voor mij leerzaam.

We spraken over de vele facetten van hun Durable producten, patronen, ontwerpers hun ideeën. Echt tof dat je hierin gekend wordt.

Na onze gezellige kennismaking was het zover! DE RONDLEIDING. Dames en heren ik moet jullie bekennen, ik werd HYPER DE PIEPER.. Wat een WOL WILDERNESS! Als een kind in een snoepwinkel jumpte als een lichtgevende kermis bal door de gangen. Het was zien, voelen en ervaren èn zó GENIETEN! Zoveel wol zie je niet in een winkel. Dit is het ECHTE WERK. Stel je voor… een 45 jarige moeder, springend door de gangen. Ik dacht nog..  “Mens, doe effe NORMAAL! ” Helaas.. mission impossible! 😉 36481700_1755972844486346_5785947776714014720_n.jpg

Vera en Larissa vonden het volgens mij wel grappig. Wat voor hun heel gewoon is, is voor mij bijzonder. Ik kwijlde door de gangen een OH’s en AH’s waren moeilijk te onderdrukken. De medewerkers van Durable zullen wel gedacht hebben. HAHA

De rondleiding ging verder richting de fournituren die Brouwer ook verkoopt. Meine Gute wat een hoeveelheid producten. Alles zo goed geordend en georganiseerd. Alles eenvoudig en snel te vinden. Mijn ogen vlogen over de schappen, er was zoveel te zien.

Na een paar goede uren werd het tijd voor een gezamenlijke lunch op het terras. Voor mijn vertrek verraste Larissa en Vera mij ook nog met een Durable pakket! Allemaal verschillende bolletjes van hun garens. Heerlijk om uit te proberen!

36609936_1755970337819930_54396009911943168_n.jpgNa de lunch namen we afscheid liep ik richting mijn Betsy.

Lieve Vera & Larissa, grote dank voor jullie gastvrijheid, de rondleiding, de kennismaking en de heerlijke lunch.

Tot dit najaar ❤

Greetz Peg!

 

 • 36487600_1755972827819681_1573053775277457408_n

 

 • Wil je meer weten wat Brouwer je te bieden heeft klik op hier:
 • Brouwer is ook te vinden op Facebook 
 • Meer weten over de Durable garens, klik hier..
 • Durable is ook te vinden via verschillende social media
 • DurableYarn klik hier
 • Durable Crochet & Knitting Community klik hier
 • Craftkitchen is ook onderdeel van Durable meer weten wat deze haak blogsters doen klik hier
 • De dames van Craftkitchen zijn ook op Facebook te volgen, klik hier

 

5 gedachten over “WILNIS WILDERNESS

 1. Wat een heerlijk stuk om te lezen. Moest zo lachen om het feit dat de dames niet haken🤣🤣 ik heb regelmatig contact met Vera i.v.m. Testenvan patronen. En ik kan me dan ook nooit voorstellen dat ze niet haakt. Ze weet zoveel en dan niet haken … 🤣🤣 misschien moeten we ze toch eens een cursus aanbieden 😜
  Bedankt voor je leuke stukje. Met veel plezier gelezen.

  Like

 2. Geweldig daar hè. Ik loop er ook graag rond. Remco heeft mij een rondleiding gegeven en allemaal nieuwe garens laten zien. Ook via de mail kan ik altijd met m’n vragen bij hem terecht.
  Jammer dat het zo ver is, anders ging ik er veel vaker naartoe.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s