Garen·gratis patroon·Haakpatroon·Haken·Inspiratie

Hoppekee nummer 2

Hoi Allemaal!

Gisteren schreef ik over het eerste topje wat ik haakte. Nu, ik heb de smaak te pakken en ben direct gestart aan mijn tweede! Ik had nog wat wolletjes Durable Coral over en was benieuwd wat het effect met het garen zou zijn in een andere steek en met een grotere haaknaald.

Twee avondjes de turbo erop. Aanpassen naar eigen inzicht. Voorpand is smaller ten 35629093_1734231633327134_1348626585711804416_oopzichte van het originele patroon van CreaChick. Mijn top heb ik ook langer gemaakt. En de “mal” was mijn eerste top! Lekker makkelijk! Ik heb wel wat met het patroon gespeeld had ik zin in šŸ˜‰

Het topje heb ik met naald 4 gehaakt en de opzet lossen zijn opgezet met naald 5. Voor dit topje heb ik ongeveer 4 bollen Durable Coral Linen gebruikt kleur 2212. Het garen haakt erg prettig.

Heb nog genoeg kledingstukken op de planning staan. Ik wacht op mijn Katia bestelling.. Hierover later meer šŸ˜‰

Greetz Peg!

Het patroon van het topje is te vinden op Creachick

Gebruikt garen is Durable Coral (kleur linen), opgezet met haaknaald 5 en verder gehaakt met naald 4. Verkooppunten van het garen vindt je hier

capture1.jpg

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s