Garen·gratis patroon·Haakpatroon·Haken·Inspiratie

Vlotte zomertop

Hoi Allemaal!

Vorig jaar !! startte ik enthousiast aan een top ontworpen door CreaChick. Een fleurig, fris en fruitig patroontje vond ik.  Ik had nog een aardig aantal beige wolletje liggen. Was even vergeten dat ik de nodige kg’s was aangekomen door een zweepslag blessure. En zit de klad erin dan zittie er bij mij ook goed in. Bij het passen kwam ik er snel achter… TE KLEIN.

Gefrustreerd smeet ik mijn o zo mooie creatie in de mand en nam nog een lekker kaasje. Uithalen was geen optie ik was al met de bandjes bezig. Hoe had ik me zo kunnen verrekenen? Voelde me oliedom. Mja.. genoeg andere leuke dingen op de plank dus pakte ik zo een ander project op..

Tot afgelopen week…..  Enige weken geleden ben ik met JP begonnen onder begeleiding 35671465_1733378850079079_3005266583552524288_ovan een collega. Met mijn buufje ben ik sinds 5 weken het hardlopen aan het opbouwen. De eerste twee weken ging het hard met de kg-tjes. Ik dook de zolder op en pakte mijn “te kleine” project van afgelopen zomer. Ja hij paste, patroon er bijgepakt en naar eigen idee mijn zomerse top afgemaakt.

Dit blije eitje was tijdens het haken aan het bedenken hoe zij dit topje kon combineren. Het lukt prima. Op een kokerrok, spijker broek, baggy jeans, baggy broek, korte broek! Door de kleur kan de top overall op gecombineerd worden. Met hak zonder hak, sneakers slippers..

Beige is het nieuwe ZWART

Greetz peg

Heb gewerkt met het garen van Durable Cosy Fine en Durable Glam goud voor de afwerking. De hele top is gemaakt op naald 3,5. Het patroon is van Creachick (iets aangepast naar eigen idee)

Bij het patroon heb ik de gaatjes laten verspringen in plaats onder elkaar. In plaats van een gesloten rugpartij heb ik voor een open top gekozen.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s