Haakpatroon·Haken·Inspiratie

Magisch Muisje met blauwe ogen

Hoi Allemaal!

35199123_1723229841093980_335532276911702016_nEnige tijd geleden schreef ik over de knuffeldeken Mexx 2.0. Voor mijn kleine lieve  nichtje maakte ik de Eenhoorn uit het boek Knuffel dekens haken van Tessa van Riet-Ernst. Blij dat het project af was en in mijn ogen geslaagd, showde ik het eindresultaat aan mijn buuf. Jullie begrijpen Tante Buuf was de pisang. Mijn lieve kleine buurkind keek mij met haar mooie  blauwe kijkers aan. En deelde mij op haar  manier mede: “Peggy, ik wil er ook eentje!” Het is godsonmogelijk om nee te zeggen. Ik hopte van de tuinstoel naar de bank, pakte het boek en liet kleine kiezen. Ik heb nog niemand zo snel een keuze zien maken. MUIS riep ze.

Garens gekocht. En langzaam aan begonnen. Het haken van zo’n kado heeft iets magisch. De verschillende texturen van de te gebruiken garens werkt voor mij lekker.

 

Het patroon is goed te volgen. En je leert echt haken en werken met het pluche garen. Héérlijk. Na 2 knuffeldekens is werkt het pluche probleemloos.35145179_1723229831093981_4782744842021109760_n

Mijn buurkind heeft heel even moeten wachten tot haar kadootje klaar was. Maar het resultaat mag er zijn. En de blauwe ogen maken het eindresultaat totaal anders dan dan wat je in het boek ziet. En dat maakt het dus echt ANDERS. Dat vind ik leuk.

Liefs Peg

 

Het boek knuffel dekens haken is hier verkrijgbaar

De ogen van House of Creations zijn mijn absolute favoriet! Deze vindt je hier. Op de een of andere manier draaien de ogen mee en is het net of ze je aankijken. Erg bijzonder.

Het garen is allemaal van Scheepjes en is bij de diverse webshops en winkels verkrijgbaar.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s