CAL / HAAK MAAR MEE·Garen·Garen Review·Inspiratie

Daar wordt je toch Nostalgisch van…. ;-)

Hoi Allemaal!

Werd me toch een partijtje enthousiast toen ik in januari bij Lammy Yarns was….  Eens per maand hebben zij een particuliere verkoop. Wat je zegt.. een WOLHALLA. Lekker down to earth. Geen gedoe! GEWOON VEEL GAREN!

Net als bij vele andere garen liefhebbers schoten er de nodige ideeën mijn hoofd. Door Nathalie (mede eigenaar van Lammy Yarns)  voelde me serieus een VIP. Kreeg met toch een leuke rondleiding !  Zij vertelde zo leuk over hun bedrijf.. Ik vertelde haar over de CAL (crochet along of te wel haak maar mee) Nostalgia 2018. Deze CAL was net gestart en ik had veel zin om aan dit project te starten. Maar ik wilde dit graag met een ander wolletje..   Nathalie adviseerde mij Victory, een bol heerlijk zachte 100% acryl. Ik koos wit.

Buiten de Victory heb ik nog heel wat meer bollen aangeschaft. Het voordeel van de maandelijkse open dat is dat je per enkele bol mag kopen. Zo kun je nog eens wat uitproberen. En geloof mij dat is voor ons dames zeker ideaal. Dus.. mocht je tijdens de particuliere verkoopdagen (op zaterdag eens per maand) in de buurt van Hilvarenbeek zijn.. DOEN.. !

Gelukkig ligt Hilvarenbeek bij mij om de hoek,  ik was zo thuis. Jullie begrijpen… handen jeukten, kriebel in de buik, want moeders wilde starten…!! Eerlijk dit spul haakt zo  lekker. ZO ZACHT. Wat me direct opviel is de subtiele glans. Het geeft het garen en mijn deken een luxe uitstraling. 20180205_145055

Ook mijn complimenten voor de dames van de facebook groep Haakplein. Wat een inzet! Petje af voor de uitleg, het geduld en de duidelijke patronen!Iedere twee weken komt er een volgend deel. Zo kan iedereen op zijn eigen tempo meehaken.

Lieve Nathalie, dank je wel voor jullie gastvrijheid, de rondleiding en alle nuttige informatie over jullie garens. Heb mij erg vermaakt en het nodige geleerd. Maar vooral.. dank je wel voor de heerlijke koffie!

Liefs Joëlle

 

Meer weten over het Victory Garen van Lammy Yarns èn de agenda voor de Particulieren openingdagen en tijden? Klik HIER

Wil je meer weten over de Nostalgia CAL ga dan naar de site op FB van het Haakplein,  je kunt gewoon starten, de patroondelen staan online! Klik HIER

 

 

 

2 gedachten over “Daar wordt je toch Nostalgisch van…. ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s