Amigurumi·Geen categorie

Panda … geboorteknuffel … 1 jaar later…

29345212_1634281009988864_369096739_n (1)

Hoi Allemaal,

Afgelopen week, is het een jaar geleden, dat er een heel lief klein donderstraaltje werd geboren… Ons achterneefje! Je begrijpt das bijzonder dus een origineel kadootje moest er uit mijn haak handen gemaakt worden.

Toen het babykaartje kwam wist ik meteen wat ik voor Jace ging maken.. Een panda… 😉

Mijn werk vlotte wonderbaarlijk genoeg  erg snel.. niet normaal eigenlijk. Dat is nogal verrassend want bij amigurumi ga ik me snel vervelen. Wie mij kent.. weet… ik heb echt een hekel om met zwart garen te werken… Zo niet mijn ding! Maar voor dat kleine mooie kleine buddha-tje ging ik door……  NOT … Bij het laatste beentje was mijn kietelgrens bereikt en ging mijn PANDA zonder er verder bij na te denken in de doos! Ik was er zo klaar mee!

Tot vandaag… om me rot te schamen natuurlijk! Maar ik had een hele goede reden om de Panda NU ECHT AF TE MAKEN! Morgen vieren wij samen met alle familie zij 1e mega de pega grote verjaardagsfeest..  Panda Jace moest en zou nu afgemaakt worden.

Achteraf… dacht ik (of course) wat ben ik toch een raar mens. Dit is een werkje van niets. Binnen het uur was het laatste beentje klaar en vastgezet. Echt waar… dacht ik.. wat ben ik toch een fluitekruit! Ik kan zo gemakkelijk een werkje wat ik niet meer leuk vind naast mij neerleggen..  niet meer doen dus…..

Blij met het resultaat. Panda lijkt op de panda op het geboortekaartje. De veertjes… ja da’s ook een verhaal. Zo blij dat ik deze gevonden heb op de webpagina van Atelier Bonita Loka, exact de goede kleuren 🙂 . Alleen het vastzetten lukte niet. Dus er gewoon in gezet. Het labeltje komt van het bekende adres ;-)!

Alleen nog leuk inpakken met een mooie kaart en enveloppe en wij zijn READY to PARTY!

Greetz Peg

29345212_1634281009988864_369096739_n-1.png

Het haakpatroon is van ontwerpster Kristel Droog: MyKrissieDolls

Het leren geboortelabel komt van: DeHaakfabriek

De veertjes komen van: Atelier Bonita Loka

Panda is gehaakt op naald 3,5 van knitpro en het garen is van Schachenmayr Catania! Panda is ongeveer 30 cm hoog.  Zie Schachenmayr ook op Facebook 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s