Garen·gratis patroon·Inspiratie·woonaccessoires

Woondeken/kleed van Lontwol

 

Hoi Allemaal,

Een woondeken/kleed van Lontwol staat al een heel lange tijd op mijn grote lange to do lijst. Een paar dagen geleden ontdekte ik dat LammyYarns een mooi ander lontwol in haar assortiment heeft opgenomen.

Heb gelijk aan de bel getrokken. Blijft het mooi, werkt het prettig.. Ze hebben mij goed geadviseerd. Je kunt niet rechtstreeks bollen bij hun bestellen dus ik heb ze elders besteld.

Ik lig bijna letterlijk bij de brievenbus te wachten op mijn pakketje. Dit weekend ga ik werken met deze gave bollen. Ik zal proberen een goede blog/vlog te maken. Ben nu al benieuwd naar het eindresultaat…

Blijf ons volgen! ❤

Greetz!

Peg

Link voor kleurinspiratie vind je hier

Link naar verkoop punten vind je hier

Link naar het filmpje met de handbrei techniek die ik ga gebruiken vindt je hier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s