Inspiratie

Groningse gastvrijheid!

Hoi Allemaal,

Na vele maanden contact was het vandaag eindelijk zo ver. Mijn bezoek aan Scheepjes in Groningen! Om tien uur ben ik vertrokken en was natuurlijk een uur te vroeg op plaats van bestemming! Maar dat mocht de pret niet drukken. Lang leve facebook … komen we erachter dat onze contactpersoon bij Scheepjes.. Lineke jarig is. Het dorpje om de hoek bood uitkomst. De drogisterij en bloemist hadden precies de goede verjaardags kadootjes voor haar! Met lege handen aankomen vonden wij echt niet kunnen. Ja Ja.. ik was niet alleen… maar daarover op een later moment meer. Want… ik mag niets zeggen……

De ontvangst was zo leuk. We werden begroet met een brede lach. Nadien werden wij naar de vergaderruimte (groot en met zoveel leuke dingen dat we ogen tekort kwamen) gebracht waar we heerlijke cappuccino kregen en een stuk appeltaart! Nie28109089_1608681199215512_18218843_nt veel later kwam Job (eigenaar van Scheepjes) binnen. Wat een aardige man! We hebben een geanimeerd, gezellig, leerzaam en vruchtbaar gesprek gehad samen. Het was vooral leuk dat we elkaar live zagen en op deze manier elkaar beetje beter konden leren kennen!

Lineke liet ons na ons gesprek hun fournituren en wolhalla zien. Geloof mij dat is eigenlijk helemaal niet verstandig. Na het gesprek kun je beter naar huis gaan! Gewoon niet kijken. Mijn kop ontplofte van ideeën!

Wat een magazijn wat een spullen. En ja, laten we eerlijk zijn.. daar wordt je hebberig van. Als een kind die in een snoeppot wil graaien. Maar dat doe je natuurlijk niet. Al zou je dat echt heeel graag willen!

Bij het afscheid werden wij enorm verrast met een super gaaf cadeau. Werd er gewoon verlegen van. Want het hoeft niet. Attent is het zeker! Mijn dochter heeft het bij thuiskomst (na 2,5 uur ipv 1 uur 40 met dank aan Google Maps.. ;( ) uitgepakt en vond het helemaal super! Morgen ga ik overal een leuk plekje voor zoeken. Weet me hier wel raad mee!

Lineke en Job ! Dank jullie wel voor jullie tijd en jullie gastvrijheid. We hebben genoten.

Greetz Peg

 

 

 

3 gedachten over “Groningse gastvrijheid!

  1. Groningse gastvrijheid? Het bedrijf zit in Tynaarlo en dat ligt in Drenthe…
    Daarnaast is het voornamelijk schijn… Scheepjes komt niet eens hun afspraken na :s

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s