Garen·Haakpatroon·Haken·Inspiratie·Patroon review

Zomerse Tas

Hoi Allemaal!

Wat is het heerlijk wanneer je weer een project af heb. Echt …. blij met het resultaat! Ja, ik ben weer een BLIJ EI !

Een paar weken geleden postte ik deze afbeelding met de mededeling dat het pakketimg_20180205_2254201576259578.png onderweg was.  De Haakfabriek – Chantel, had weer een bloedje van een tas ontworpen. Toen ik de afbeelding voor het eerst zag dacht ik hoe heeft ze die STER toch voor elkaar gekregen!

Ik bezocht haar site zoals ik zo vaak doe en bestelde het Bobinny pakket van twee strengen DENIM kleur. Ieder pakket is bij ontvangst een feestje dus deze ook. Want ik moest en zou weten of ik gelijk had vwb de ster. En voila JA 😉

Het patroon is kort, krachtig en duidelijk. De instructies voor de STER ook. Het is een compleet pakket. Dus alles voor het maken van de ster krijg je ook!

28450284_1606593419424290_563307112_n.jpgHet garen is gigantisch Bobinny garen 5mm! Echt touw met een beetje stretch… op naald 10. Ik had van Chantel begrepen dat wanneer je strak haakt het resultaat het mooiste wordt. Afgelopen vrijdag had ik eindelijk tijd!

Tijdens The Voice Kids haakte ik de tas… monteerde het labeltjes (met schroef.. zooo handig).  Als je door haakt kan je de tas echt in 2 uur af hebben. Ik trok per steek goed aan het garen omdat ik een stevige strakke tas wilde. Vooral ook omdat ik wist dat ik ook nog met de STER aan de gang moest.

Echter moeders had nog plannen met haar kinderen zaterdag, dus de STER moest nog ff wachten. Mamma ging de kinderen uit laten razen bij BOUNZ! Zij lekker jumpen op de trampolines! Ik ging verder met nog een project wat ik heb liggen.. een poncho van fleece garen, hierover later meer 😉 !

Vandaag had ik eindelijk tijd. Alleen ik had een paar dingen voor de STER

 

niet haha. Dus op naar de Action. Ik vond wat ik dacht nodig te hebben en onze dochter 28512050_1606589452758020_968309494_nen ik tuften weer richting huis. In de keuken had ik alles al klaargelegd voor DE STER. Na twee keer heb ik de tas lekker voor het raam gezet om te … DROGEN….

Na twee keer doen wat  ik moest doen.. was mijn ster helemaal naar mijn zin! Goedgekeurd door man en kids kan ik ‘m jullie eindelijk showen.

 

28450491_1606567642760201_1839599923_n

De ster is zoals velen al bedacht hebben op de tas getamponeerd met witte textielverf. Twee laagjes opbrengen is voldoende. Wanneer je geen goede tamponeer kwast heb ben je zo door de verf in het pakketje heen. Dat was natuurlijk weer het geval bij mij haha.

Greetz

Peg

 

Wil jij ook deze tas maken? Ga naar www.haakfabriekwebshop.nl 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s