Garen·Garen Review·Haakboek·Haakpatroon·Inspiratie·Sjaal

HEERLIJKE KNUFFEL SJAAL

Hoi Allemaal!

27294964_1540152939385805_2045160766_nEnige tijd geleden kwam ik via Peggy  in contact met Wendy van Delden, nadat zij bij ons op de groep een leuke actie had gedaan.  Ik bezocht haar webpagina en kocht een patroon van haar en vroeg haar om advies welk garen ik daar het beste voor zou kunnen gebruiken. Zo is een superleuk contact tussen ons ontstaan. Tegenwoordig ben ik niet alleen mede beheerster op DCT maar help ik haar ook op haar groep. De groep van Wendy groeit op dit moment best snel dat ze het in haar eentje niet meer bij kon houden. Logisch! Een FB pagina in goede banen leiden kost tijd! Daarnaast was zij enorm druk met alle voorbereidingen rond de release van haar 1e boek!

In ons eerste contact vroeg ik haar welke garen ik het beste zou

Angelina Garen
100 g – 550 m 80% acryl, 10% mohair, 10% wol Naalddikte 3 – 4

kunnen gebruiken voor haar Knuffel sjaal. Ze adviseerde twee bollen Angelina van het merk Lammy Yarns. Ze verzekerde mij dat het garen een mooie zachte uitstraling geeft aan het eindresultaat. Ik bezocht mijn favoriete haakwinkeltje en kocht twee beige bollen.

Het haakpatroon wat ik bestelde op de website van Wendy ontvang je automatisch binnen enkele seconden in je @box.  Goed geregeld. Het garen lag al klaar kon ik lekker  beginnen. Het garen haakt lekker weg en voelt fijn in je hand, is niet stroef en glijd soepel over de haaknaald.

27294442_1540152536052512_542369972_n
Op de afbeelding zie je de voorpagina van haar 1e haakboek. The Spring Collection. In het boek staan superleuke patronen die erg eenvoudig omschreven zijn en voor iedereen , dus ook de beginner goed te volgen zijn.

 

 

Ik moest er wel iedere avond aan werken, want het is een lange sjaal. Het patroon van Wendy is een duidelijk patroon met zowel eenvoudig te volgen tekst en een handgeschreven diagram. Patroon is voor iedereen goed te volgen en te begrijpen. Lammy Angelina geeft deze knuffel shawl donzig effect. Het garen voelt erg lekker om je hals. 

Gegarandeerd dat ik deze sjaal veel zal dragen, hij zit lekker, niet te breed, past overal bij. Ik zeg missie geslaagd! Het patroon van Wendy kan met ieder type garen gehaakt worden. Betekent ook dat iedere sjaal zijn eigen unieke uitstraling krijgt.

Toch was ik erg blij met het garen advies van Wendy. Zij kan ’t weten, zij ontwerpt immers patronen en is auteur van haar boek The Spring Collection. 

Lieve groetjes Joëlle

Wil je meer weten over de patronen van Wendy van Delden dan kun je hier klikken voor haar FB pagina. Wil je een patroon gratis- of betaald bestellen, dan kunnen jullie hier klikken voor haar website. Heb je interesse in haar boek, klik dan hier!

Wil je meer weten over het garen assortiment van Lammy Yarns? Voor hun website klik hier, voor hun FB pagina klik hier.

PS.  ** Lammy Angelina is een bijzonder gewild garen, het garen is op dit moment uitverkocht – wat op zich natuurlijk een goed teken is.  Zodra het weer te leveren is worden wij op de hoogte gebracht en zullen wij het jullie laten weten. Wellicht is er nog garen in jouw favoriete winkel te koop! Een kijkje nemen kan natuurlijk geen kwaad. **

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s