CAL / HAAK MAAR MEE·Garen Review·Haken·Inspiratie·woonaccessoires

BARBANTIGE MAND

Hoi Allemaal!

Een aantal weken geleden plaatste ik een bericht dat wij enorm verrast zijn door Yvonne van Huisje van Katoen… we kregen allemaal een klos Barbante. Geloof mij.. ik was een blij ei!!

De klossen zijn in verschillende mm diktes beschikbaar

Een paar weken ervoor wist ik niet van het bestaan het bestaan van BARBANTE garen… laat staan van Huisje van Katoen. Facebook ‘vertelde’ het mij šŸ¤”. Ik was direct geĆÆnteresseerd naar het garen; vooral omdat ik het garen niet kende. Het is gerecycled garen geen enkele batch is qua kleur hetzelfde.. maar weet dat jecdat vaak met het blote oog bijna niet ziet…dat maakt het voor mij interessant!

Ik nam contact op met Yvonne, eigenaresse van Huisje van Katoen. Er kwam een heel gezellige chat op gang en een nieuwe give away voor Dutch Crochet Talent was geboren! Yvonne gaf drie klossen weg! We waren alle 4 helemaal enthousiast en benieuwd hoe deze give away zou verlopen. We schatten in dat niet iedereen het garen zou kennen, net als bij ons het geval was.

De actie was een verrassend succes en Yvonne maakte drie winnaars blij. Helaas hebben we nog geen eindresultaten op onze groep gezien.. Best jammer. Dus … dames wanneer jullie dit lezen šŸ˜‰ zetten jullie het eindresultaat nog bij ons online aub!

Het is een flinke klos… goed gewicht…. kleur was precies wat ik ervan verwachtte. Ondanks de dikte voelt het garen zacht aan. Yvonne adviseerde mij eerst te wennen… het is garen zonder rek of stretch … dus klein beetje kracht is wel nodig. Ze vertelde dat het garen zich erg goed leent voor manden en kleden … maar ook voor robuuste kussens en andere woonaccessoires…

Ik besloot een mand te haken… het gratis patroon is de vinden van de Echtstudio. Echt super simpel.

Een mandje voor de LOL surprise dolls van onze dochter

Een paar uur goed doorhaken met af en toe een pauze om mn arm te ontspannen was t mandje (zonder de hengsels) klaar. De boven rand rolde ik op voor een andere look.. maar we schatten in dat onze TUTTEBEL haar LOL surprise doll poppen collectie gaat uitbreiden dan is dat gelukkig geen probleem šŸ˜ƒ. De mand is ‘in hoogte vertelbaar’. Door de de dikte van het garen krijgt je accessoire een stoere uitstraling.

De bovenrand oprollen geeft een leuke look, ik haakte de mand op Lana Grossa naald 8mm

Mocht ons meisje het niet zo leuk vinden dan weet mamma er echt wel raad mee šŸ˜. Dan rol ik een paar handdoeken op!

Greetz Peggy

Voor het haakpatroon van het mandje klik hier

Wil je meer weten over Barbante garen? Klik hier voor de website van Huisje van Katoen. Op deze website vindt je ook andere leuke gratis patronen!

Wisten jullie dat Yvonne ook een CAL heeft voor een super gaaf vloerkleed van BARBANTE GAREN? Kijk op haar Facebook pagina. Leuk iets anders dan de vele CAL’s voor dekens ;-).

Ik heb een sneak peak gezien.. eerst moet ik al mijn to do’s afmaken en een opdracht dan ga ik zeker aan deze CAL beginnen!

Nooit gehoord van LOL surprise DOLLS… houden zo… en anders… YouTube staat er vol mee!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s