Handwerkwinkel·Inspiratie·Winkelreview

Verrassingsbezoek aan Naaldkunst Alkmaar

26913484_1567585383325094_321731127_n.jpgNet als iedereen, heb ook ik, mijn favo shops en webwinkels. Dat is maar goed ook! Een jaar of twee geleden kwam ik via Dutch Crochet Talent in contact met de eigenaresse van Naaldkunst Alkmaar, Karina Lems. Ze wilde wel een give away bij ons doen… of wij daar interesse in hadden. Jullie begrijpen, wij waren direct enthousiast. De give away liep als een speer, de reacties waren meer dan leuk en we waren van twee kanten enorm verrast over het verloop van deze winactie.

26943020_1567585419991757_670723915_nWe hebben de afgelopen twee jaar veel contact met elkaar gehad en samen meerdere give away’s gedaan op Dutch Crochet Talent. Allemaal te leuk. Zelfs de give away met het WOW PONCHO PAKKET aan het eind van 2017 was een groot succes. Dankzij de kracht van sociale media is dit voor hen fijn!

Zoals ieder jaar togen wij ook dit jaar met familie en vrienden naar Egmond aan Zee voor ons jaarlijkse fiets- en loop uitje. Vorig jaar was is mijn verrassings bezoek mislukt omdat Karina genoot van een heerlijk èn verdiend weekendje vrij!  Je komt niet iedere dag in Alkmaar dus ik meldde mijn komst op tijd aan geen reactie…  maar ik dacht, deze kans laat ik niet schieten! Ik wilde haar en haar zaak graag zien. 26995318_1567585459991753_969323797_n

Nadat mijn man de auto hadden uitgepakt en alles geinstalleerd hadden, kaapte ik de auto en reed naar Alkmaar. Ik ben geen held met rijden in een vreemde omgeving, maar dat mocht mijn pret niet drukken! Het parkeren in Alkmaar… SERIEUS…. een drama! Na drie rondjes rijden vond ik eindelijk een plekje aan de gracht.

Stilletjes stapte een WOLHALLA binnen. Ik keek mijn ogen uit. Prachtig gehaakte en gebreide voorbeelden, mooi gehaakte poncho’s en vesten op de poppen, lappenpoppen en omslagdoeken hangend aan de muur of op een hanger.  Alles handig gelabeld. Zodat wol minnende dames en heren in 1 opslag kunnen zien hoeveel garen èn wat voor een garen ze nodig hebben voor dat ene specifieke project.

Wat mij vooral verwonderde was HOE DRUK het in de winkel was. Niet de gemiddelde 2 bezoekers die je verwacht, maar gewoon gezellige VOLLE BAK. Ik huppelde vrolijk door de tent, groette Karina en haar collega Annemarie en ging rustig zitten. Een klant vroeg zich af waarom ik rustig ging zitten en vroeg of ze voordrong. “Nee hoor” zei ik.. “ik wacht even rustig.” Karina keek, herkende mijn stem en hielp alle klanten rustig af.

26913847_1567585493325083_842454158_nDaarna was het knuffeltijd, we vonden het beiden zo leuk om elkaar eindelijk in het eggie te zien. Vol liefde en trots vertelde ze over haar zaak, haar fijne collega’s en sprak over  alle projecten en plannen. Onder het genot van een heerlijk kopje thee kon deze wolmiep heerlijk voelen aan de vele bolletjes en wolletjes. Mijn oog viel op schitterend Katia garen. 26942933_1567585503325082_428614168_n.jpg

Het wolhalla stroomde weer vol met  liefhebbers, Karina en Annemarie moesten weer verder. Nog even samen op de foto, nog even een knuffel, wolletjes afrekenen en afscheid nemen.

Wat een geweldige mooie mensen zijn Karina en Annemarie, wat een gezellige en overzichtelijke handwerkwinkel. Mocht je in de buurt van Alkmaar zijn of je bent in Alkmaar…  loop deze shop niet voorbij Met kennis en kunde wordt je geadviseerd. Zonder enige twijfel ga je naar huis met materialen die je echt nodig hebt.. of misschien met iets meer 😉

Greetz Peg

Hieronder een kleine sfeerimpressie!

Deze diashow vereist JavaScript.

Weten jullie dat Karina hele leuke patroon pakketten samenstelt en verkoopt: Meer informatie over de patronen, het gebruikte garen en de pakketten vindt je hier

Wanneer je een pakket aanschaft in de zaak krijg je daar je patroon direct bij.

Je kunt ze ook volgen via haar eigen Facebookpagina, hou ze maar goed in de gaten, zelf organiseren zij ook graag win acties

 

 

6 gedachten over “Verrassingsbezoek aan Naaldkunst Alkmaar

  1. Gelukkig woon ik in Alkmaar en kan dus regelmatig even binnenwippen voor nieuwe bollen. Wordt altijd super vriendelijk geholpen en krijg heel goed advies. Naaldkunst is mijn snoepwinkel ;-). Dus komt allen!!!

    Like

  2. Dank voor je super leuke berichtje over onze winkel. Het was echt een geweldige verrassing dat je er was, echt heel leuk om je te ontmoeten, het voelde heel goed…. ennuh als je weer komt: in het begin van de winkelstaar …is een grote parkeergarage, de Schelphoek 😉 Is altijd plek. Lieve Peggy, tot een volgende keer.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s