Garen·Give away·Haakpatroon·Haken·Inspiratie

PONCHO OF SHRUG

Vorig jaar hadden we hele leuke Give Away op Dutch Crochet Talent in samenwerking met Naaldkunst Alkmaar: De WOW poncho. Op onze pagina werd in pakket inclusief patroon weggegeven.

Met de winter in aankomst leek mij dit een heerlijke vervanging van mijn oude poncho!7ef849b7a8cb4e77d6efc644506ff510ed0b1409 Omdat ik enthousiast was over onze give away heb ik meteen het garen pakket besteld. Het patroon ontvang je via de mail en ik kon beginnen! Na een paar dagen door haken waren mijn twee poncho delen klaar.

Het garen wat je gebruikt is Lana Grossa Garzato Fleece (baby apalca). Het haakt prettig en is lekker zacht. Wat mij wel was opgevallen is dat het garen niet uit te halen is. Om die reden heb ik de poncho met een andere draad in elkaar gezet om te kijken hoe deze mij zou staan….

IMG_4962
Resultaat Poncho.. 

Voor mij persoonlijk was het resultaat best een teleurstelling! Had online (fb) zulke mooie resultaten van de poncho bij anderen gezien… Bij mij leek de poncho een hobbezak…..  ik heb verschillende dingen geprobeerd en met alle mogelijk opties gespeeld mbt de openingen …. kleiner –  juist groter – … Wat ik ook uitprobeerde, het had voor mij niet het gewenste effect.

Wat doe je dan? De panden waren niet uit elkaar te halen. Zo zonde! Het materiaal wat voor dit poncho patroon gebruikt wordt is fijn, zacht fleece garen èn de kleur is  naar mijn zin….

 

Maar nu.. wat moest ik nu? Ik vond het zo zonde om er niets mee te doen! Deken voor op de bank dan maar???

IMG_5273
Poncho wordt Shrug

Na verschillende opties uitgeprobeerd te hebben en het geheel bijna richting de vuilnisbak te hebben verbannen kwam ik het idee op om er een Shrug van te maken!!

Ik ging opnieuw met een gewone draad in de weer en ja! dit was het!!! Was blij  dat ik een goede oplossing gevonden had. Mijn oude poncho is niet vervangen, maar deze Shrug heeft mijn oude huisvest vervangen en is lekker warm.

Groeten Mar

 

 

lana-grossa-garzato-fleece-14

Link naar Haakpakket Wow Poncho

Meer weten over de give aways die we organiseren op Facebook, ga naar Dutch Crochet Talent

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s