Haakpatroon·Omslagdoek·Sjaal

MIJN ZUSJE EN IK

Mijn zusje heeft ook al genoeg van mijn creaties bij haar aan de kapstok hangen. Van grijs naar roze en oranje. Alles uit een andere haak periode 😉 Van echt beginner tot nu redelijk gevorderd zullen we maar zeggen.

Over de tunisch gehaakte sjaal schrijf ik een apart bericht want daar heb ik op dit moment geen afbeelding van.

De linker sjaal heeft ze uiteindelijk in gebruik genomen zonder de klossen eraan. Geen probleem waren er zo af (had t nl al verwacht dus met 1 touwtje uit de knoop halen was het zo geregeld. Het patroon is van draad en praat.

De tweede sjaal is de dromerige sjaal uit het boek Kant Haken van blogster alaSascha (meer informatie over deze sjaal kunnen jullie vinden in een apart bericht op de blog) Daar zit een ander verhaal achter.

Het leuk is, is dat mijn zusje bij iedere jas een andere sjaal kan dragen. En op de bank oranje omslagdoek/poncho (ook hier geen afbeelding van). Ik zal ze eens bij haar opvragen 🙂

Tot de volgende!

Greetz Peg

Haakpatroon sjaal via Draad en Praat vind je hier

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s