Haakpatroon·Sjaal

LEKKER COLLETJE

Heerlijke col
Patroonpakket De Haakfabriek bestaande uit, Scheepjes Stonewashed XL – leren riempje – kralen veren & kwastjes en het haakpatroon

Vorig jaar kwam De Haakfabriek met een te leuk patroon. De pakketten waren in verschillende kleuren te verkrijgen. Het liep zo goed dat ik echt ff moest wachten totdat mijn pakketje binnen was. Chantel zelf was ook overdonderd door het succes van de sjaal.

Het pakket bestond natuurlijk uit het patroon, de garens, het leren riempje, de kralen en de veertjes! Het patroon is gemaakt met Scheepjes Stonewashed XL.

Zoals jullie op de foto kunnen zien wist ik gelijk bij welke jas ik deze col ging maken!  Verheug me altijd op ieder pakketje wat bij ons aan de deur wordt afgegeven. Het uitpakken is altijd een feestje. Maar in dit geval was het scheuren en rukken en gelijk beginnen. Een avond en een ochtend flink doorhaken en mijn colsjaal was klaar.

Het pakket is volgens mij op dit moment niet meer verkrijgbaar in de variant die ik gemaakt hebt, ik weet wel dat er een andere variant incl. freeform haken beschikbaar is.

Greetz Peg

Meer weten over de kant en klare haakpakketten van De Haakfabriek klik hier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s